äntligen fredag :)

Hejsan på er alla! Haft en bra dag? Det har i alla fall min varit. Eller ganska bra i alla fall :) Första lektionen var syslöjd som vanligt på fredagar. Jag håller på att syr em klänning. Bara att då var det någon som hade slarvat bort mönstret så jag fick springa runt och leta efter det hela lektionen. Sofie gör också en sådan klänning så hon letade också. Och när läraren hittade det så var det bara tio minuter kvar på lektionen. Lite trist. Sedan hade jag prov i so. På mellankrigstiden. Det gick sådär. G-delen var jättelätt men VG och MVG-delen fattade jag typ ingenting av. Man skulle t.ex. låstas att man var en tysk soldat från müchen och den hade varit med i första världskriget. Då skulle man skriva vad som lockade honom med NSDAP, SA och SS. Och sånna saker är ju helt konstiga för mej. Jag vet aldrig hur jag ska börja. Och så skulle man svara på när man kunde stoppat Hitler från att göra det han höll på med och hur. Där visste jag inte heller hur jag skulle börja.  Men det gick kanske bra i alla fall. 

Efter provet var det käk som gällde. Så då drog vi iväg till matsalen. Det var typ någon lax och potatis eller nått. Skitsalt var det i alla fall. Inte så gott med andra ord. Fast det är typ aldrig god mat i skolan. Men dom måste ju spara pengar på allt nu för tiden så det kanske är bra att severa äcklig mat som ingen äter. Då behöver man ju inte köpa in så mycket. Och då blir det ju billigare. Dom är smarta dom jävlarna som bestämmer.

Efter käket hade vi bara en lektion kvar. Vi fick sluta tidigare idag som kompesation. Så då drog vi iväg till Sofie och filmade. asså den filmen kommer bli en succé. Jag är helt säker på det asså. Den kommer bli hur bra som helst. Det har tagit lite längre tid att spela in den än vad vi hade räknat med men det är ju sånt som händer. Lägger man ner tid och intresse på något så blir det ju oftast bra. :) 

Nu sitter jag här och lyssnar på Hardcore Superstar. Ska snart gå ut och ta mej något att äta. Jag har typ inte ätit sedan vi åt i skolan. Och det var klockan 11.

Ha en bra kväll

Pussar <3









Måndag, Tisdag

Igår så var det ju skolan igen. Det var ju egentligen inget speciellt med det. bara roligt att träffa alla igen. Efter skolan gick jag och Felicia en sväng på stan. Vi var inne på Silverkappen och kollade. Jag har ett presentkort att handla för där inne. Men allt är ju så j*vla dyrt så det är inte sant asså. I alla fall så fick jag prov ett par ringar. Så hon trycket på fyra ringer på mitt finger som tillsammans kosta 3500. Och ringarna var för små så jag fick inte av mej dom. Då fick jag lite smått panik kan jag ju säga. Asså jag fick inte av mej dom så hon var tvungen till att hjälpa mej. Det var lite pinsamt. Till på köpet var varenda nagel av också efter bowlingen i söndags.  När jag kom hem var det ju som vanligt Gilmore Girls som gällde. Det var mycket bra, mycket bra. Sedan var det plugga plugga plugga som gällde. Det är fortfarande andra världskriget. Sedan hände det inte så mycket mer igår.

Idag så är det blir det också till att plugga. Vilket jätteroligt liva jag har va? Jag kommer inte att skriva lika mycket som jag har gjort denna och nästa vecka tror jag inte för nu har vi många prov att komma igenom och jag behöver alltid jag kan få till att läsa igenom på. 

Här kommer lite bilder :)

 
Här är dom fruktansvärt fula skorna man måsta
ha när man spelar bowling.


Jag i måndags på stan :)


Felicia på stan :D


Det här hade jag på mej idag

T-shirt JC
Tröja Gina Tricot
Jeans Gina Tricot 

Så det var nog allt för idag men vi ses snart

Pusshej <3


Lite av min dag

Det hände något med min dator i förrgår så att ett utav inläggen har inte kommit upp. Men det kommer nu. :)



Asså jag kan verkligen inte spela bowling!
Det går ju verkligen bara inte. Jag vet inte vad jag gör för fel. Men klotet rullar bara åt helvetets fel håll varenda gång jag kastar i väg det. Jag kom säkert sist idag med. Men det är ju inte det som stör mej. Jag tror att jag fick 6 strikar på 4 serier. Men dom kommer ju inte utspritt. Dom kom typ i slutet på serie 1 och början på serie 2. Sedan går det bara neråt. Jag är bara så äckligt dålig på att spela bowling. Men någon ska ju vara det också :).

Idag har det varit en ganska bra dag. Först på morgonen så var det Mimmi och Mojje på tv (ni får ursäkta min lite barnsliga sida, men jag diggar Mojje hårt). Efter så var det 8 simple rules. Och nyss (klockan 19) så var det ju Gossip Girl. Det progamet är på väg att bli som det där programet jag beskrev i förrgår eller när det nu va. Det där som jag skulle riskera livet för. Det är ju hur bra som helst. Men i alla fall. Innan Gossip Girl så var det repris på deltävlingen i Melodifestivalen. Och då fick jag ju se H.E.A.T en gång till. Så grymma dom är eller!

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket. Jag kommer säkert somna i soffan framför Beck. Och när man vaknar så är det rätt gött att bara behöva gå rätt in i sovrummet i stället för att behöva pallra sej in på toaletten för att borsta tänderna.

Imorn så är det ju plugget igen då "/. Känns lite sådär men ska bli kul att träffa folket igen. Och så ska vi väl förhoppningsvis filma klart filmen den här veckan.

Men nu ska jag dra.
Ha en bra kväll så ses vi imorn!

Pusshej<33



Så här såg jag ut när jag bowlade idag :)

Tröja Vero Moda
Linne JC
Jeans Gina Tricot


090215

God morgon allihopa!
Har ni sovit gott?
Det har i alla fall inte jag. Jag har vaknat massa gånger. Men jag får väl gå och lägga mej tidigt ikväll istället. Skolan börjar ju imorn igen. Det känns lite surt. Men that's life liksom.
Ne jag ska inte alls gå och lägga mej tidigt ikväll. Det är ju Beck på tv. Det får man inte missa. Haha.

Idag är det bowling igen som gäller. Det gick ju sååå bra sist. Men jag är ingen dålig förlorare i det här. Jag är så van vid att komma sist så det gör mej inget längre.

Nu ska jag gå och käka frukost. Jag har redan varit ute med Flipper. Det blev ingen så lång promenad som det brukar bli idag. Men han var nog ganska nöjd ändå.


Nu måste jag dra men vi ses senare!

Pussar <3


Jag igår kväll.

H.E.A.T = Kärlek vid första ögonkastet

Melodifestivalen kan väl inte göra någon besviken eller? Inte mej i alla fall. Förra veckan var jag nöjd med att Alcazar gick vidare till Final och Scotts till andra chansen. Den här gången var det en jättebra omgång. Jag sa ju för några dagar sedan att jag aldrig hade hört talas om H.E.A.T. Det hade jag ju inte heller. Men idag har jag upplevt kärlek vid första ögonkastet. Det har jag gjort 4 gånger tidigare i mitt liv. Det var första gången jag hörde The Ark, Hardcore Superstar, Backyard Babies och The Killers. Den känslan är så himmla underbar. Och nu har det hänt igen. Jag har suttit och röstat som en galning på denna underbara grupp ifrån Uppland väsby. Med sina långa hår och sitt grymma sound fick man en liten 70-80 tals känla. Helt underbart grymma var dom. Också gick dom hela vägen till final. Det är ju nästan så man vill börja gråta. Men det tänker jag inte göra :)

Deltävling 2 Melodifestivalen 2009

Final:
H.E.A.T - 1000 miles <3
Måns Zelmerlöw - Hope and glory

Andra chansen:
Amy Dimond - It's my life
Lili och Susie - Shoe me heaven

Interationella juryns val:
Amy Dimond - It's my life

Dom som åkte ut i första röstomgången:

Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i din kvarter

Jennifer Brown - Never been here before

Markoolio - En kärlekssång från mej


Den som åkte ut i andra röstomgången:

Cookies'n Beans - What if

Så gick det i kvällens deltävling. Hejja H.E.A.T säger jag då.

Nu ska jag kolla klart på Bruce den allsmäktige.
Vi ses i morn!

Godnatt <3


Daddy Dj!!

Jag har en liten svaghet. Eller jag tror att det är en svaghet i alla fall. Eller det kanske är en starkhet. Finns det något som heter så? Skit samma. När jag kommer i närheten utav den här svagheten/starkheten så blir jag väldigt glad. Vääldigt glad och väldigt danssugen. Ni kanske förstår själv att det är en låt jag snackar om? OCh denhär gången är det faktiskt ingen rocklåt. Tro det eller ej. Jag lyssnar inte på så mycket annat än rock men den här gången så är det inte en rocklåt! Det är Daddy Dj. Daddy Dj -  Daddy Dj! Det är helt sjukt, men vilken bra låt! Älskar den. Inte lika mycket som Jocke Bergs röst, men inte långt i från.
 
Nu har mor och far åkt iväg. Nu är det bara jag, Filip och Flipper hemma. Så det är liksom FF. Haha xD. Vi ska glo på Melodifestivalen och Bruce den allsmäktige och äta massa massa godis. Det kommer att bli en jättebra kväll. Det var längsedan jag och Filip var hemma själva utan att sitta i varsin ände utav huset. Det gör vi ju i och för sej nu men det kommer vi ju inte göra sedan.

Jag var precis inne och kollade på Nils Grundbergs blogg Storstadspojken. Han är ju även känd som Blondinbellas kärlek. Och dom passar ihop. Dom verkar vara ungefär likadana. Men han ser ju i alla fall bra ut.
Ne va fan jag ska sluta hacka på stackars Blondie och hennes söta kille. Dom har ju ett fint liv tillsammans i deras gemensamma lägenhet. Det är bara att hennes attityd och hennes fjortispersonlighet får mej att vilja kräkas. Men det kanske bara är jag som är lite udda.

Nu ska jag dra och kolla på la Melodifestivalen!

Vi kanske ses efter och gör vi inte det ses vi imorn.

Ha en bra kväll

pussar från mej <3





Detta kom mamma hem med efter jobbet. En till mej och en till Filip
<3


<3333333333333333333333

Hardcore Superstar - Dreamin In A Casket

Nu kommer jag precis ifrån matbordet. Idag severades det korv och pommes frites med tillbehör. Korven var sådär perfekt stekt och pommes friteserna hade stått inne alldeles lagom länge. Mycket gott. Ett stort plus till kocken. Asså Mej själv xD. 

Ja nu sitter jag här igen. Det är faktiskt roligt att blogga. Pappa tror att jag håller på att bli dum i huvudet för jag sitter här så mycket. Haha. Men nu är det ju så att jag har samlat på mej en liten skara läsare så jag fortsätter med det här. Det är rätt skönt att få skriva av sej lite också. Och så är det bra träning. På att stava och läsa. Jag vet att jag kan ha skrivt många ord väldigt fel ibland. (Jag få ofta höra det utav min mamma) Men då är det p.g.a att det har gått lite fort när jag har skrivit. 

Just nu sitter jag och lyssnar på underbara Hardcore Superstar. Dom är så j*vla bra så det går inte att beskriva i ord. Det går verkligen inte. Jocke Bergs röst asså. Jag ryser när jag hör den. Och han är ju så jävla snygg. Jag är ett stOrt fan utav detta band. Älska älska älska <333

Snart så ska jag pallra mej iväg till tvättstugan och slänga in lite stallkläder i tvättmaskinen. Det har inte jag gjort sedan jag vet inte när. Dom behöver verkligen tvättas. Men orka göra det nu. Det finns så mycket roligare saker att göra. Som att sitta här och blogga eller glo på tv. 
Ne för fan nu får jag ta och rycka upp mej och göra något med mitt liv.


See ya soon!



Personlighetstest

BRUKAR DU:
Du peta dej i näsan:
Det är nu jag ska berätta sanningen om det va?

Titta på dej själv i spegeln: Det händer ganska ofta.

Gnälla: Nee det tycker jag väl inte.

Skrika: Det händer där emot oftare

Sova: På nätterna brukar jag sova.

Ha ångest: Ne inte jätteofta.

Skada dej själv med flit: Nej.

Ta mediciner du inte borde ta: Nej det har nog aldrig hänt.

Vilja dö: Nej varför skulle jag vilja dö när jag kan leva mitt liv.

Drömma mardrömmar: Det händer väldigt sällan.

Drömma sexdrömmar: (a)...

Ta droger: Nopp

Försöka vara annorlunda: Ne asså jag försöker ju vara mej själv och ingen annan är ju precis som jag så jag kanske försöker vara annorlunda.

Klä dej i svart: Inte hela tiden, men svart är en mycket snygg färg på kläder.

Gå till kyrkan: Nee

Gå till skolan: Jadå

Ha sex: Nee

Ljuga: Nja, det händer tyvärr "/

Hata folk: Nee hata är ett väldigt starkt ord.

Lita på folk: Tyvärr så litar jag alldeles för lätt på folk.


VEM:
Saknar du:
Ingen faktiskt, just nu.

Vill du döda: Att döda är en väldigt onödig uppfinning.

Rörde dej sist: Flipper :)

Vill du slå: Våld löser inte allt.

Kysste dej sist: Flipper, om han räknas. Det är väl så klart han gör ;)

Vill du kittla: Jag vet inte

Kramade du sist: Flipper

Vill du prata med: Ellen <3

Skrek du på sist: Det kommer jag faktiskt inte ihåg.

Vill du vara som: Mej själv :)

Sårade dej sist: Om jag skriver det här, och hon skulle läsa det, så skulle det bli ett jävla väsen. Men jag tror att hon vet det ganska bra själv.

Vill du bli galet full med: Dmitry Koldun! Läskigt snygg. Eller kanske Cristiano Ronaldo ;)

Gjorde dej riktigt glad senast: Det kommer jag inte heller ihåg faktiskt... "/

Fick du sms ifrån senast: Ellen :)

Ringde dej senast: Stina tror jag :)

Är snyggast på jorden: Jadu jag har inte sett alla på jorden så det är en omöjlig fråga att besvara.


HAR DU:
För många vänner:
Vänner kan man aldrig få för många av!

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Inte det heller.

Någon annan psykisk sjukdom: Nej det tror jag inte.

Någon fysisk sjukdom: Nopp.

Någon skada: Nepp.

Färgat håret: Jag har tonat det mörkbrunt två gånger. Och så har jag gjort slingor en jävla massa gånger.

Brutit några ben: Jag är rätt säker på att jag har brutit lilltån en gång.

Några piercings: I öronen.

Egen dator: Japp 1

Bra självförtroende: Det beror nog på vilken situation jag befinner mej i.

Kysst någon: Jaa :)

Sagt jag älskar dig till någon idag:
Möjligtvis till Flipper men inte till någon annan.

Bjudit ut någon: Nej det tror jag inte.

Varit kär: Aldrig på riktigt.

Dumpat någon: ja

Stulit något: Nepp inte vad jag vet. Kan väl ha hänt när jag var liten i så fall.

Lämnat landet: Många gånger :D

Tuttat eld på något: Nepp

Gjort något olagligt: Joo du.


HUR:
Går du:
Ida style

Svarar du i telefonen: A re a, eller A de e Ida

Fördriver du tiden: Kolla på tv, sitta framör datorn, läsa, plugga, ut med Flipper m.m.

Mycket pengar har du: Alldeles för lite xD.

Tjänar du pengar: Som dom flesta andra och så får jag lite av min kära mor och far.

Ofta diskar du: Aldrig, även fast jag bor på landet så har vi faktiskt diskmaskin.

Ofta städar du: Alldeles för sällan.

Många stör du dej på: Asså ganska många. Men det är inget jag lägger tid på.

Ofta träffar du din familj: Varje dag :)


TROR DU:
Att du kommer bli något:
Jag är redan något.

På gud: Jag tror att det finns något, för hela kristendom kan väl inte vara uppbyggd på en lögn?

På rymdvarelser: Nej det gör jag inte haha

Att folk tycker om dej: Ja det tror jag. Eller jag hoppas i alla fall det...

På ett liv efter detta: Ja det gör jag

Att fiskar kan tänka: Haha lite kan dom nog tänka.

Att du kommer leva länge: Jag hoppas att jag kommer leva länge!



Det här tog ju en halv evighet. Men det var lite kul. Lite udda frågor i mellan åt. Det det är ju så det ska vara i ett personlighetstest.
Nu ska jag börja laga mat.

Ni får ha det så bra så länge!

Pusstja


God morgon alla hjärtevänner!

Känner ni kärleken i luften? Roligt i så fall. Jag gör det inte. Jag tycker att Alla hjärtans dag-dagen är väldigt upplyft i år. Är det bara jag som är konstig? Men är det inte lite så? I alla fall i mina kvarter.Det pratas ju om denna dag flera veckor i förväg överallt. Snart kommer det väl flyga så hjärtan genom luften. Det skulle ju vara lite kul. Jag kanske låter negativ. Det kanske är för att jag inte har någon egen pojkvänn. Men jag känner mej lite stadigare utan. 

 Den här helgen började, som alla andra, med 8 simple rules. Där kanske vi har programet som jag pratade om igår. Det där som man skulle riskera livet för. Handlingen är ju inte som jag ville ha den, men programet är väldigt bra. Det kanske inte heller har det där lill extra. Men det är också på väg.

Nu ska jag gå ut och gå med en utav mina älsklingar. Ut i snö och kyla. Fast det ser ut att vara fint väder ute. Jag ska bara äta frukost först. Fast jag är inte hungrig så jag kanske hoppar över det. Det är ju inte så bra men skit samma. Sedan ska Flipper få en present. Något som han kanske inte tycker jättemycket om men som ändå uppskattas. 

Tja så länge

// Ida 

Happy valentines day och godnatt!

Nu är det alla hjärtans dag! För min del kommer den att firas ensam. I år med. "/ Men jag är glad för alla som har någon underbar att fira denna dagen med.

Nej vad är det jag säger? Jag har ju min familj. Alla hjärtans dag är ju inte bara för nyförälskade tonåringar eller 40-åringar med åldersnojja. Den är ju för alla. Alla älskar ju någon. 

Så ha en bra alla hjärtans dag allihopa!

Gonatt och ses sen ! 

Ett program lika bra som Melodifestivalen?

Asså jag skulle vilja att det började ett riktigt bra tv-program. Ett sånt där som man verkligen skulle fastna för. Ett sånt där som man gör vad som helst för att få se. Något man nästan skulle riskera livet för att inte missa. Gilmore Girls är inte det programet för mej. Jag har bara sett det två gånger den här veckan. Jag tror inte ens att Gossip Girl har det där. Det är på god väg, men det är inte riktig där ännu.
Melodifestivalen! Det är det programet som har det lilla extra. Men det går ju bara en dag i veckan, några veckor per år. Tänk om det skulle gå ett program som var lika bra som Melodifestivalen två säsonger per år. Det skulle ju bli succé! Vad skulle det handla om? Inte vet jag. Men jag skulle kolla på det.
 
Nu kommer jag direkt i från tv:n. Let's Dance har precis slutat. Det är faktiskt roligt att kolla på. Tråkigt att Kitty åkte ut bara. Hon lös upp programet med hennes personlighet och sina klänningar. Jag tyckte att Geroge kunde ha åkt ut. Han verkar tråkig på nått sätt. Han är säkert jätte snäll, men han verkar lite för tråkig för mej.

Jag hejjar ju i alla fall på rätt personer. Morgan Alling kom ju vidare först. Efter honom kom Maguns Samuelsson och sedan Laila Bagge. Så jag är ändå rätt så nöjd med kvällens Let's Dance.

Imorgon bli det nog bara en liten promenad med Flipper. Jag känner mej inte riktigt 100 % hel just nu. Det känns som att jag skuller kunna sova hur länge som helst. Men det vet jag ju att jag inte kan. Jag vaknade hur tidigt som helst i dag. Och då hade jag ändå vaknat flera gånger under natten. Imorgon ska jag inte göra något speciellt avancerat, så det blir säkert bra ändå.


Imorgon kväll så ska jag och Filip vara hemma själva. Flipper är såklart hemma också. Vi ska kolla på Melodifestivalen och käka tacopaj och massa godis. Det ska bli jättekul. Och efter Melodifestivalen är det ju Bruce den allsmäktige. Jag har faktiskt aldrig sett denna film, men folk säger att den ska vara bra och den verkar ju bra så.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag funderar på att sätta på en film eller läsa en bok. Även fast det känns som att jag kan sova i flera dagar så är jag inte lika trött som jag brukar vara vid den här tiden. Så det är lika bra att passa på att göra något. Jag kanske kan läsa lite bloggar. Det finns ju ganska många att välja på. Dom bloggarna jag brukar läsa är Kenza och Stina-Lee. Jag har ett antal gånger varit inne på blondinbellas blogg men jag fattar inte riktigt vad det står där. Asså jag fattar ju vad det står men inte vad hon menar med det. Det kanske är för att jag inte gillar hennes personlighet, Hon kanske är för fin och för vuxen för att jag ska förstå. Jag vet inte. Hon är väl Sveriges största bloggare så det måste ju finnas någon som fattar vad hon skriver.

Tillbaka till det där programet. Det skulle handla om en tjej. Hon skull inte vara blondin. Hon skulle vara brunett. (Det finns faktiskt snygg brunetter.) Hon skulle träffa en kille som skulle vara hur j*vla snygg som helst! Typ som prinsen i Narnia 2. Dom skulle inte träffas dirket, utan efter några avsnitt. Och det skulle bli äkta kärlek. Men som i alla tv serier så finns det en elak tjej som ska förstöra för kärleksparet för hon vill ha snyggprinsen för sej själv. (Den elaka tjejen ska vara blondin.) Men sedan så vinner kärleken till slut och då lever dom lyckliga i alla dagar fram till dom gör slut och hittar nya. Och där börjar det om. 
Det skulle nog kunna bli ett program som jag skulle kunna kolla på. Men det krävs nog lite mer för att jag ska riskera mitt liv.

Ha de bra så ses vi imorn ;)

Kyssar till er från mej <33


Skåne i sommar

Hejsan på er!

Är det någon som vet om
det händer något roligt i Skåne i sommar eller? Jo förstås jag kommer ju dit med ett härligt gäng, men jag undrar om det händer något mer. Kan ni rekomendera någon bra resturang? Något roligt ställe?
Det skulle vara roligt om någon kunde komma med något. Men jag har inte för stora förhoppningar om det.

Var precis inne på Gina Tricot hemsida. Hittade en kjol som verkligen var hur söt som helst. Den fanns i svart, grå, blå och typ rosa röd. Synd att jag inte har några presentkort kvar på Gina. Nu måste jag spara pengar och det tar ju hur lång tid dom helst.

Ikväll så blir det Let's Dance med la familia. Mysigt mysigt, Jag vet ju knappt vilka som är kvar så jag kan inte säga vem jag tror åker ut. Men jag hejjar i alla fall på Morgan Alling för jag tror att jag vet att han är kvar. Och så hejjar jag lite på Laila Bagge också. Och lite på Magnus Samuelsson. Han vet jag att han är kvar för han hörde jag på Miw Megapol i morse när jag var ute och gick och då sa han att han skulle vara klädd i helvitt och så skulle han ha en hatt också. Och jag tror att han skulle dansa till Michael Jackson. Men vi får se.

Här är dom som ska vara med och tävla i Melodifestivalen i morn.

Deltävling 2 i Melodifestivalen

1. Lili och Susie -
Show me heaven
2. Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i din kvarter
3. Jennifer Brown - Never been here before
4. H.E.A.T - 1000 miles
5. Markoolio - Kärlekssång från mej
6. Amy Dimond - It's my life
7. Cookies'n Beans - What if
8. Måns Zelmerlöw - Hope & glory

Där vet jag inte heller vem jag ska hejja på. Men det blir nog Lili och Susie. Lasse Lindh är ju ganska bra också. Jennifer Brown har aldrig intresserat mej och H.E.A.T tror jag faktiskt inte jag har hört talas om och har jag det så har jag glömt av hur dom låter. Markoolio lyssnade jag på när jag var liten kommer jag ihåg och Amy Dimond tycker jag verkar lite omogen. Men det är ju en musiktävling så hon kan ju vara bra ändå, men jag gillar henne inte. Cookies'n Beans vet jag inte vilka det är och Måns Zelmerlöw har aldrig lyckats charma mej fullt ut. Han sjunger bra och ser bra ut, men han har inte det där lilla extra.  

Ha en bra kväll!

Pussar från mej <3

En avkopplande stund i stallet.

Nu har jag kommit hem från det underbara stallet. Det är så skönt att bara kunna gå och lukta häst och bli skitig, och samtidigt komma bort från allt annat och bara kunna koppla bort det som finns runt omkring. Det är bara helt underbart. Och så är det jävligt roligt att åka till stallet också. Jag kan ju säga att jag skrattar ju inte bara två gånger när jag är där.

Tyra var lika fin som vanligt. Hon var nog lite på G idag för hon sprang nästan in från hagen. Stina försökte spring på mej bakirfån den jäkeln. Det brukar hon i och för sej göra så jag borde vara beredd på det men det var jag som vanligt inte. Och Micado lunkade på som vanligt.

Först ryktade jag Tyra. Jag kan stå i timmar och rykta henne. Och hon står bara och njuter. Ellen höll på med Stina. Stina är ju bara lite mer än ett halvår så hon behöver all social träning hon kan få. Men hon gör stora framsteg varje gång vi tränar med henne. Micado känner sej nog lite utanför när vi håller på med dom andra hästarna så han brukar alltid få sej en ordentlig rykt efter. 

När alla hästarna var klara så fick dom gå ut igen. Då började vi att mocka och sopa. Det tar sin lilla tid det där. Speciellt när han har mycket att prata om. Och när allt var klart åkte vi hem. Det är ganska skönt att komma hem också. Det är ju så kallt ute nu. Så direkt när jag kom hem så tog jag en varm dusch.

Här kommer lite bilder:


Tyra <3


Stina och Ellen som letar efter något xD


Världens finaste ställe :)

Ha de bra♥
Chao

Fredagen den 13

hallå gott folk!
Idag är det ju den väl kända dagen Fredag den 13. Lite läskigt. Men jag har klarat mej än så länge, och jag brukar klara mej ganska bra på alla fredagar dom 13. Det är ju Fredag den 13 nästa månad också när jag väl tänker efter. Jag har för mej att vi har nationellt prov då också. Men det går säkert bra.

Idag har jag varit ute och gått i en och en halv timme. Det var mycket skönt. Det blev en sådan lång promenad igår kväll också :) Nu börjar min rumpa få fast form igen och Flipper tycker det är kul att komma ut. Och det gör jag med.

Idag blir det nog också en tur till stallet förhoppningsvis. Jag har ju inte varit där på hela veckan, så det ska bli kul. Tyra är se fin nu när magen är lite mindre. Hoppas snön försvinner så vi kan börja sätta igång dom snart.

Men hoppas ni får en fin dag!
Ha de bra♥
Chao



Chokladpudding och grädde :D

Nu har jag och brorsan tagit en paus i städandet. Vi har precis rört ihop lite chokladpudding som vi ska äta snart. Till chokladpudding blir det såklart grädde. Mums :) Det blir ju säkert lite över så det får bli en glad överraskning till mamma och pappa när dom kommer hem också. 

Det kanske inte är så bra med chokladpudding så här i träningstider, men det skiter jag för det är föbannat gott. Haha :D.

Stina har inte svarat på mitt sms än så det kanske blir till att knalla i väg själv ikväll. Fast jag har ju med mej Flipper så jag är ju inte helt själv :D.
 
Ha de bra♥
Chao

0902012

Hej hej!
Jag har fortfarande inte hittat skivan. Nu blir jag fan arg på det här. Så j*vla dålig ordning har jag. Den måste ju finnas någonstans.
Det blev ingen springtur förut. Det blev en promenad i 1 timme och 20 minuter i stället. Det tyckte inte jag var så dåligt. Och Flipper tyckte det var jättekul ute. Han sprang fram och tillbaka jättefort. Han är nog lite crazy den där hunden. Men jag gillar honom massor ändå.

Nu är det bara jag och Filip hemma. Så vi ska städa typ hela huset. Jätteskoj -.- . Men då kanske jag hittar skivan om jag har tur. Jag funderar på att ta mej en stund i solariumet också. Jag har ju inte solat på en hel vecka nu så det förtjänar jag! :D
Nu har jag precis skickat iväg ett sms till Stina. Jag frågade om han vill hänga med ut och gå ikväll. Det är så skönt att gå. Man blir inte så svettig som när man springer och så orkar man ju att gå längre an att springa också :)

Ne nu ska jag gå, men vi ses senare
Ha de bra♥
Chao

Magnus Uggla ?!

God morgon!
Idag ska jag börja träna ordentligt. På allvar. Jag ska snart ut och springa. Jag skulle egentligen redan varit ute, men jag har sprungit runt och letat efter en Magnus Uggla skiva som jag ska ha någonstans. Jag blir helt tokig på det. Den kan ju inte bara försvinna. Men jag har letat överallt i mitt rum och där inne ska den vara så den kanske har försvunnit. Tragiskt i så fall. 
Jaja jag får väl köpa en ny i värsta fall "/ :)

Ha de bra♥
Chao



Nu smäller det!

Nu har jag kollat på Made, som går på MTV. Det programet bevisar ju att med lite träning så kan man ju bli nästan vad som helst. Så att om jag tränar ordentligt så borde ju jag kunna bli bra på bowling. Det borde ju liksom kunna gå. Nu tänker ni säkert att: Nej det kommer inte gå. Men då har inte ni kollat på Made. Idag handlade det om en tjej som vill bli boxare. När hon började orkade hon ju nästan inte slå till en sandsäck. När hon var klar så orakde hon slå på en jättestor sandsäck i 6 minuter. Då hade hon tränat i sex veckor. Så att om jag tränar så borde jag ju kunna springa över en mil och och köra med tyngre tyngder än vad jag gjorde sist på gymmet. Jag vill också bli stark och få bra kondition. Så imorn ska jag ut och springa. Och när Ellen kommer hem ska vi till gymmet. Så är det bara. Nu ska jag börja träna. Sedan får folk säga vad dom vill. Nu smäller det! Det är ju bra att träna.

Ha de bra♥
Chao


Bowling och semlor!

Hejsan på er!
Nu har jag kommit hem från bowlingen. Det var jättekul, men resultatet behöver vi inte ta upp. Bowling har aldrig varit och kommer aldrig att bli en utav mina starka sidor.Jag kan bara säga att jag hade vunnit om man hade vänt på resultatlistan. Ha ha ha -.- . Och jag tror att vi ska bowla på söndag igen. Men träning ger ju färdighet finns det ju vissa som säger.
Efter bowlingen käkade vi på Milano. Det jag åt var jättegott verkligen, men jag kommer inte ihåg vad det hette. Och om jag skulle komma ihåg vad det hette skulle jag inte kunna stava till det för jag kommer ihåg att det hette något konstigt. Men vi hade en jättekul stund. Eller jag hade det i alla fall. Grattis till kusin Johan på 16 årsdagen förresten! :)

Nu ska jag snart ringa till Stina. Hon undrade ju igår om jag ville hitta på något idag. Och det vill jag ju såklart. Hon kanske kan stå modell med hundarna idag med om jag tar några kort. Jag tycker att det är väldigt roligt med kort. Det är minnen. Man behöver ju inte ta sånna där perfekta bilder med systemkameror. Jag tar kort med helt vanligt digitalkamera och det kan bli fina kort på med en sådan också.

Annars så kommer det nog inte hända så mycket mer idag. Det är ju Gilmore Girls 16.10 på kanal 5. Det tänker jag inte missa. Det gjorde jag ju igår för p.g.a tandläkartiden.
Också har vi köpt semlor som vi ska äta sedan också. Jag har bara ätit en halv semla i år en så länge, så det kommer att bli gott.

Ha de bra♥
Chao


Man ska väl bjuda lite på sej själv här i livet? xD

Nya kläder

För ett tag sedan så skickade jag efter kläder ifrån Ellos och nu kom dom tre par mycket snygga shortsen och den jättesöta kjolen för några dagar sedan. Det är när man börjar köpa vår och sommarkläder som man känner som mest att vi går mot ljusare tider och visst det är underbart? Det har vart så grått och trist här i Sverige länge nu. Vi behöver lite värme i det här landet!





McDonalds är bara såå gott

Nu har jag kommit hem ifrån tandläkaren. Eller det var ett ganska bra tag sedan, men jag har varit ute med Flipper också. Tro det eller ej, men det gick bra. Hos tandläkaren alltså. Hon hade nog aldrig sett då fina tänder. 

Tandl:
Hur många gånger om dagen borstar du dina tänder?
Jag: Två gånger om dagen
Tandl: Jo du borstar väldigt bra.
Jag: Det va ju bra då.
Tandl: Du äter inte så mycket socker ser jag.
Jag: Jag dicker inte Coca cola och sånt där...
Tandl: Ne men det var ju bra! Men du äter inte så mycket godis och såndant heller va?
Jag: Ne inte så ofta... (A)
Tandl: Ne jag ser det. Du har väldigt fina tänder. Då äter du bara på bestämda måltider också eller?
Jag: Ja det gör jag.
Tandl: Och du småäter inte mellan måltiderna?
Jag: Nej nej... (A)
Tandl: Ne men det va ju bra!

Hon tyckte nog att jag hade fina tänder i alla fall :D

Efter tandläkaren så åkte jag, mamma och Filip till McDonalds och käkade. Eller vi hämtade i Drive innen och åt i bilen. Så brukar vi göra. Det är fan den godaste maten som finns. Ursäkta min osunda vanor, men jag tycker verkligen det. Speciellt cheeseburgare.
Sedan när vi kom hem så gick jag ut med Flipper. Jag tog massa bilder på honom på en stubbåker. Det var ganska mörkt ute så bilderna blev inte så bra. Och när jag stod där och höll på så ringde Stina och frågade om vi skulle hitta på något imorn. Jag gick hem till henne så hon och Nova fick också vara modeller. Men varken Nova eller Flipper ville stå stilla så dom kortena blev inte heller så bra.
Sedan gick jag hem igen. Och nu sitter jag här :)

Ikväll så är jag hemma själv med mor och bror och hund. Pappa är i Göteborg på hockey. Frölunda - Brynäs. Och då säger vi: HEJJA BRYNÄS!!!
Och imorn så blir det bowling för kusinen fyller 16!

Nu måste jag dra men vi ses!
Ha de bra♥
Chao



Suck...

Asså jag tror att jag bor i världens mest händelsefattiga del. Där jag bor händer det absolut ingenting. Suck... Jo ibland, men det är väldigt sällan. Här ute har det nog aldrig hänt att det kommit in någon kändis i mataffären. Jag tror inte ens att det har varit någon kändis häromkring. Möjligtvis att dom har åkt igenom när dom har åkt till Lidköping. För där har det varit många kändisar. Jag kommer nog aldrig glömma när jag och ett gäng var och kollade på massa artister som hade varit med i Melodifestivalen vid scenen bakom Hjertbergs. Det var bland annat Sebastian Karlsson, Anna Book, Elin Lanto och han som sjöng Gung gung gunga. Anna Book vinkade faktiskt till mej då. Det var ju lite skoj. Haha. 
I höstas var jag, Stina och Erika och kollade på Nordman. Han var på samma scen. Vi har säkert vart ooch kollat på någon mer där. Sen har jag varit på en j*vla massa konsterter ute på Läckö. Det är så härligt att gå på konsert. Då känner man att livet är på riktigt. Musik är en väldigt viktig del i mitt liv. Jag lyssnar ofta på musik. 

Nu ska jag gå för jag ska ju snart till tandläkaren.
Ha de bra♥
Chao



  


090210

God morgon!
Det där med att jag skulle stanna upp igår funkade inte så bra. Jag gick och lade mej tidigt i alla fall. Jag kommer inte ihåg när. Men jag gick upp typ 20 över åtta idag så jag är på rätt väg.

Det 10 februari idag. Varför ligger det massa snö på marken? Det ska ju börja komma blad på träden och blommor i rabatterna och massa sånt. Våren måste väl komma någon gång eller? Jag tycker att det har tagit tillräckligt lång tid redan. Man kan ju inte gå ut utan att frysa häcken eller tårna av sej. Och det är faktiskt ganska jobbigt.

Just nu sitter jag och lyssnar på Alcazars Stay the night och den låten är grymm. Den blir ju bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Melodifestivalen är redan avgjord. Dom kan skicka Alcazar till Moskva direkt för något bättre kommer inte att komma i svenska melodifestivalen!

Ha de bra♥
Chao



Pink - Sober

Nu har jag kommit in efter en lång promenad med mamma och Flipper. Vi var nog ute i en timme tror jag. Det är rätt skönt att komma ut och rör på sej ibland. Idag har det ju blivigt ganska mycket motion. Först var jag ute och gick med Flipper i morses. Sedan cyklade jag till och från stallet. Och så var jag ju ute och gick nu. Fast det har ju blivit en hel del godis också :). Men jag har ju bestämmt att jag ska sluta äta godis fram när vi börjar efter sportlovet. Jag ska inte äta något förrän balen har varit. Om jag klarar det kommer jag att bli riktigt glad och stolt över mej själv. 

Ikväll ska jag försöka vara uppe jättelänge. Jag ska se om jag kan klara av att sova länge i morn. Jag kan nämligen inte sova på morgonarna. Det är ganska irriterande för jag brukar bli jättetrött på dagarna. Och då blir det ju automatiskt att man går och lägger sej ganska tidigt på kvällarna och då missar man allt roligt. Så ikväll ska jag vara upp så länge jag orkar. Det kommer inte att bli så länge för jag är trött redan nu och klockan är ju inte ens åtta. 

Förut kollade jag på Gilmore Girls. Asså jag gillar den serien. Jag har typ aldrig kollat på den förut. Men nu går alla programen från början kl 16.10 på kanal 5. Asså serien är jättemysig och jordnära jämnfört med många andra serier som Felicia sa. Och jag håller med henne. Jag har fastnat för den till 100 procent. Jag vill inte missa ett enda avsnitt.

Men imorn måste jag tyvärr hoppa över ett avsnitt när jag väl tänker efter. Jag har nämligen fått turen att få en tandläkartid just precis 16.10. Jag gillar inte att gå till tandläkaren. Jag har ingen tandläkarrädsla eller nått sånt, men dom kör ju in massa grejor i munnen så man inte kan prata. Och så ska dom alltid ta kort på mina tänder. Och då kör dom in en plastgrej som tar upp hur mycket plats i munnen som helst och så begär dom att man ska bita ihop. Det går ju liksom inte. Det kanske är jag som har ovanligt liten mun, men så är det för mej i alla fall.
 
Här kommer en video med Pink. Sober. Som för övrigt är inspelad i Stockholm. Det visste ni säkert redan. Videon är ganska gammal och låten är ju ännu äldre så Men jag tycker fortfarande att den är hur bra som helst.

Ha de bra♥
Chao


   

Först stallet och sen plugga plugga plugga

Hejsan hoppsan!
Idag blev det inget jobbat. Rätt skönt, men pengarna hade varit bra att ha.
Istället blev det en tur till stallet. Ellen hängde också med. 
Nu har Donna åkte i väg igen så det är bara Tyra, Stina och Micado kvar. Vi rycktade och mockade bara idag. Vi har bestämt att vi inte ska sätta igång hästarna förrän till våren. Då kommer ju Lillan tillbaka också vilket kommer bli jättekul. Jag längtar jättemycket dit. 

Nu ska jag plugga. Det har jag faktiskt gjort ovanligt mycket nu det senaste. Men det är ju bra. Haha. Jag ska bara duscha först. Jättevarmt. Det är ju hur kallt som helst ute. Jag hade tre par sockar på mej förut och frös fortfarande sönder om tårna.
Jaja

Ha de bra♥
Chao



Tyra <3


Tyra, Micado, Stina


Tyra<3


Tyra<3


090209

God morgon!
Idag är det första dagen på sportlovet. Härligt härligt. Ska kanske snart i väg och jobba. Jag vet inte riktigt än. Men annars så blir det till att ta det lungt hela dagen. Kanske åka och rida eller något annat kul.

Nu har klänningen hos farmor. Vi höll på att nåla och sånt i går. Den kommer att bli hur snygg som helst. Hoppas jag. 

Igår så var det ju premiär utav Gossip Girl. Och som vanligt var det hur bra som helst. Jag älskade Jennys nya frisyr!
Idag är det Gilmore Girls 16.10 som jag absolut inte får missa. Den serien är så söt på något sätt.
För övrigt så händer det inte så mycket mer idag, vad jag vet. Man ska ju aldrig säga aldrig. Det är rätt skönt med dagar som det inte händer så mycket. :)

Ha de bra♥
Chao  

Gossip Girl och Melodifestivalen!!

God morgon på er!
Idag är det söndag vilket innebär att det är 8 simple rules på tv halv 9. Nu har jag även sett att det är på lördagar samma tid. Det är ju bra. Det programmet är verkligen sjukt roligt.
En annan bra sak som händer idag är ju att Gossip Girl kommer tillbaka på kanal 5. Klockan 19.00. Då kommer jag sitta bänkad framför tv i alla fall :)

Igår var det ju Melodifestivalen. Och även fast Scotts inte kom direkt till final så blev jag ändå rätt nöjd. Det blev ju ialla fall Andra chansen. Alcazar kom med en riktigt bra låt och Emilia likaså. Sen kan jag säga att "Snälla snälla" med Caroline af Ugglas inte riktigt föll mej i smaken. Inte någonstans. Jag tyckte att Nina Söderqvist med Tick Tock eller Marie Serneholt skulle tagit hennes plats i andra chansen. Och han Jonathan Fagerlund, vad var det för nått? Jag har aldrig hört talas om honom förut. Och inte var han bra heller. Det var nog meningen med att han skulle se söt eller snygg ut med sitt dockansikte och sina upp pumpade muskler. Jag föll inte för det tricket i alla fall. Och sen så var det nått med någon internationell jury som skulle välja ut en 5:e låt som hade chans att komma till final. Jag fattade inte riktigt det där, men det blir säkert bra.
 
Här är i alla fall resultatet för del tävling 1 i Göteborg

Finalplats:
Alcazar - Stay the night
Emilia - You´re my world

Andra chansen
Scotts - Jag tror på oss 
Caroline af Ugglas - Snälla snälla

Internationella juryns val:
Caroline af Ugglas - Snälla snälla

Dom som åkte ut i första röstomgången:
Nina Söderqvist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund  -  Welcome to my life
Marie Serneholt - Disconnect me

Jag hejjar vidare på Scotts i andra chansen och hoppas att dom klarar sej där. Men jag tror faktiskt att jag gillar Alcazar mest än så länge.
Lycka till!

Ha de bra♥
Chao









Börja träna?

Nu sitter jag här och funderar på att börja träna. Gå på gym, ut och springa, sit ups, armhävningar. Massa sånt där. Jag tror att det skulle vara bra för mej. Jag har ju haft sånna här idéer förut och då har jag tröttnat efter tre springturer eller två kvällar med sit ups. Jag gillar ju egentligen att röra på mej, men jag har väl bara inte hittat mitt sätt att göra det på. Jag har ju ridningen. Men jag rider inte lika mycket längre. Och så har jag ju spelat fotboll. Men det tycker jag inte är roligt. Jag har gått på gympa, sån där step up, men det var inte heller min grej. Men det var nog bara för att jag inte hängde med i rörelserna. Jag har gått i dans. Det var i och för sej ett bra tag sedan, men det var inte heller jättekul. När vi var och gymmade i tordags så tyckte jag att det var jättekul, så det ska jag fortsätta med. Och om det inte är halkigt i morn så ska jag nog ut och springa en sväng. Sedan måste jag åka till famor med klänningen ochså. Men det kan jag ändå inte göra om det är för halkigt. Jag har ju redan halkat en gång med moppen och det gör jag helst inte om. 
Jaja.

Ha de bra♥ 
Chao


Ett plus till Vecko Revyn

Jag sitter och kollar igenom det senaste nummret utav Vecko Revyn just nu. En tidning som jag tycker väldigt mycket om. Det är faktiskt den enda tidningen jag läser som är för tjejer. Och det spelar fan igen hur jag än letar, vänder eller vrider så hittar jag inget fel på den. Det är en tidning som står för sin sak och alltid kommer med bra grejer. Som t.ex. anti-våldtäkts kampanjen. Den var verkligen hur bra som helst. Det är nog ingen annan tidning som skulle göra samma sak tror jag. Kläderna i tidningen passar alla smaker och plånböcker. Man blir glad och känner sej motiverad när man läser tidningen. Det finns alltid bra tips och roliga saker.
Så ett stort plus till Vecko Revyn!

Nu är det väl tänkt att jag ska fortsätta att plugga. Jag håller på att läsa om Andra världskriget. Det är fan sjukt att nått sånt har hänt. Hur kan man bara trycka in flera hundra männsikor i ett rum, ljuga för dom och säga att dom ska få duscha och sedan bara gasa ihjäl dom? Aa det är bara sjukt. Men ganska intressant att läsa om.

Vi ses sen!
Ha de bra♥
Chao


090207

God morgon på er!
När jag sitter och kollar ut genom fönstret så tänker jag:
Att fan vilken tur jag har egentligen. Jag kan klaga på vädret, skolan, mina vänner, min familj. Över småsaker. Vädret är hur jävla tråkigt som helst nu, men det kommer ju att bli bättre. Det kommer ju bli sommar och varmt även fast det ser ut som det gör nu. Skolan kan vara jävligt jobbig. Vi har ofta massa prov på samma gång för våra lärare kan verkligen inte planera sånt. Jag kan tycka att det fattas helt fel beslut och att våra scheman skulle kunna vara mycket bättre. Jag kan tycka att mina vänner är helt dumma i huvudet. Det är väldigt sällan jag tycker det. Men som när dom pratar om sina vikter och hur dom ser ut och aldrig säger något positivt om det så kan jag tycka att dom är helt dumma i huvudena. Och jag kan tycka att det är jättejobbigt när min mamma och pappa tjatar på mej. Gör det och det bla bla bla. Och när min bror inte gör som man säger till honom.
Det finns ju människor son inte har tak över huvudet. Dom får gå ute i vilket väder som helst vare sej dom vill eller inte. Det spelar ju ingen roll vad det är för väder. Jag har ju ett hus som jag kan vara inne i om det regnar ute eller om det är för varmt eller för kallt. Och skolan. Det finns ju folk som inte kan gå i skolan. Som inte får gå i skolan. Som måste jobba från fyra årsålder i stället. Och mina vänner är dom snyggaste som finns. Det bara är så. Dom kan tjata om att dom är för tjock ochh har fettvalkar över allt. Dom är ändå snyggast. Och min familj är den bästa familjen som finns!. Det bara är så. Mamma och pappa kan tjata och Filip kan skita i att lyssna. Dom är åndå bäst och jag älskar dom. Så är det bara.

Idag blir det Melodifestivalen hela kvällen lång :D Tänker inte missa en sekund utav det.
Här är startfältet för kvällen:

1. Nina Söderqvist - Tick tock
2. Jonathan Fagerlund - My life
3. Shirley Clamp - Med ett hjärta av ljus
4. Scotts - Jag tror på oss
5. Emilia - You´re my world
6. Alcazar - Stay the night
7. Carline af Ugglas - Snälla snälla
8. Marie Serneholt - Disconnect me

Själv hoppas jag på Scotts eftersom dom kommer ifrån lilla Lidköping. Jag har inte hört låtarna men jag tror ingen kommer att bli besviken ikväll. Det blir jag aldrig utav Melodifestivalen. Det är som lång, underbar fest som slutar när sommaren kommer. Härligt härligt.:D

Nu måste jag dra men vi ses sen!
HEJA SCOTTS!

Ha de bra♥
Chao



Work Your Magic

Hej igen:)!
jag skulle vilja tipsa om en mycket bra låt. Work Your Magic heter den och framförs av Dima Koldun.
Han tävlade med den i Melodifestivlen för Vitryssland 2007. Ett stort plus är ju att han också ser mycket bra ut ;)
Lyssna jättegärna på den:) Den övre är från när han tävlade och den under är musikvideon.
Chao






Filmat hela dagen... nästan

Hejsan!
Nu har vi filmat hela dagen, så nu är jag lite trött. Filmen kommer att bli superbra tror jag men när man är 6 tjejer och alla har lika starka viljor så blir det tjafs. Och det var exakt vad det blev idag så nu har jag lite ont i huvudet. Det spelar ingen roll. Jag gillar dom här tjejorna massor. Och om jag känner dom rätt så kommer inte lite bråk att förstöra det här.
Idag har jag också lite träningsvärk i magen efter träningen på gymmet i går. Jag tyckte ändå inte att det var jätte jobbigt när vi var där. Men det var ju första gången och det var jätte kul. Jag ska försöka få med Ellen dit igen om två veckor. Men det kommer nog inte bli svårt. Hon gillar ju att träna.
Ikväll så blir det mys framför "Let´s dance" med familjen. Jag behöver varva ner lite. Det är så mycker med skolan, gymnasieval, filmen m.m. så det ska bli skönt att bara ta det lungt. Imorn så blir det till att läsa om andra världskriget och så ska jag försöka komma iväg med min klänning till farmor så hon kan börja sy om den.

Oj nu har Let´s dance redan börjat!
Ha de bra♥
Chao


Jag och Ellen innan dansen igår :D


Askungen och Prinsen på rådhustrappan <3


090206

Godmorgon på er!
Nu sitter jag hemma hos Ellen och skriver lite. Snart kommer Felicia, Hanna, Nathalie och Sophie ochså. Då ska vi göra oss iordning för idag blir det till att filma hela dagen lång. Filmen ska in på måndagen efter sportlovet och Ellen är Idre hela veckan lång och resten av oss bor ganska utspritt i denna kommun, så den måste bli klar idag. Men jag tror att det kommer att gå bra :). 
Inatt har jag sovit hos min kusin. (Tack för att jag fick sova där). Igår var det en mycket trevlig kväll. Mycket dans och mycket musik. Och det bästa med allt är att vi får ledigt idag. Haha :D.
Jag sa ju att jag skulle vinna buggtävlingen i går. men det gjorde jag inte. Jag var faktiskt inte ens med. Min "danspartner" dök inte upp. Eller jo, men han kom när det var semifinal och då var det ju försent. Då var jag lite arg på honom. Men jag kan ärligt erkänna att vi hade inte ens kommit till semifinal. För dom som kom dit ifrån våran skola var Justus och Emelie och dom var verkligen grymma. Fast dom vann inte. Det tycket nog dom flesta var lite märkligt, för dom var verkligen bäst.
Bandet, Rhodos, spelade bara massa dansbands låtar som ingen hade hört förut. Jo, jag kände igen en i slutet men då var alla på väg hem så då var det inte så många som dansade. Egentligen skulle Sunnex ha spelat, men dom fick fel på bussen. Det var synd för dom skulle nog spelat lite mordernare låtar som någon har hör förut.
Men vi hade ju ialla fall kul. Jag vet ju inte om alla hade kul men det såg ut som dom flesta hade kul i allafall för det skrattades mycket.

Tack för en myket rolig kväll!

Nu ska jag fixa håret!
Ha de bra♥
Chao

trött...

Asså jag vet inte vad som har hänt med mej. För ett tag sen så kunde jag inte äta. Nu blir jag trött i stället. Asså jag är jättetrött och klockan är ju bara 9. Jaja det kanske går över. Jag går ju upp ganska tidigt på morgonarna nu för tiden så det kanske har med det att göra.
Nu har jag i alla fall packat klart snart. Det är bara lite småsaker kvar. Jag behöver faktiskt inte 20 små väskor. Det räcker nog med bara en eller två extra :) Gött de. Då kanske jag får plats i skåpet i morn. Man kan få lägga in sakerna hos skolvärdinnorna annars men det blir så jobbigt för då måste man ha tag på dom hela tiden. Ne det här ska nog ordna sej. Nu ska jag bara ha tag i en tabell för stadsbussarna. Men det finns inte att hitta någonstans verkar det som. Jag vet att dom går en gång i halvtimmen. Men jag vet inte när i halvtimmen dom går. En halvtimme är faktiskt ganska lång tid om man bara ska vänta. Och jag måste åka ut till Johan och lämna saker innan vi ska på dansen. Jaja sånt är livet :).

Nu ska jag upp och lägga mej i vilket fall. Jag ska upp halv 5 imorn "/
Ha de bra♥
Chao



Packa, packa, packa...

Asså jag skulle verkligen behöva ha en stor väska. I morn. En jättestor väska. Jag vet att vi ska ha en sådan här hemma någonstans, men jag har ingen aning om vart. Imorn så ska jag först till skolan. Där så är det nationellt prov det första som händer. Vi ska sitta i tre timmar och skriva en uppstas och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Som tur är så får vi ha med oss något att äta, bara det inte låter för mycket. Jag ska ta med mej två påsar Malteasers. Jaja. Efter skolan ska jag och Ellen gymma. Så måste jag packa saker till det. Efter gymmet ska jag hem till Ellen och duscha och göra mej i ordning för på kvällen är det ju dans för alla 9:orna i kommunen i Folkets park. Det kommer att bli jättekul. Efter dansen så ska jag hem till min kusin och sova där till på fredag. På fredag så ska jag till Ellen och där ska vi filma hela dagen. Vi är nämligen lediga hela fredagen efter som att dansen är obligatorisk. Det kommer att bli en jättekul helg men som ni fattar själva så behöver jag en stor väska. Jag kommer få springa runt med 20 små väskor hela dagen. Jaja vill man vara fin så får man lida pin. Inte för att de kanske hör hit men det lät bra iallafall. :)

För typ en timme sedan så höll Felicia på att lägga bud på en jättefin röd klänning som hon ska ha på balen. Hon hade tur och vann budläggningen. Så nu kommer både jag och hon ha röda klänningar. Stackars Ellen som hatar röda klännigar. Men hon får gå med oss i alla fall:D

Nu ska jag dra och packa!
Ha de bra♥
Chao

090204

Hejsan hoppsan på er allihopa!
Idag har jag börjat äta godis igen. Jag har bestämt mej för att sluta äta godis efter sportlovet istället. Haha:D. Kommer säkert inte att gå då heller men man kan ju alltid försöka.
Idag var jag med Ellen och köpte en tunika på Gina Tricot. En mycket fin sådan :) När vi ändå var ute och gick på stan så passade jag på att köpa en ny foundation och ett nytt puder. Båda kom från Maybelline och gick på 244 kr tillsammans. Inte så dyrt med andra ord.
Jag gillar att köpa nytt smink. Det är som att köpa kläder. Och jag älskar verkligen att köpa nya kläder. Jag har vart nere i en svacka ner det gäller det. Jag har typ vart inne i alla klädaffärer som jag har hittat, men jag har inte hittat något i dom. Men jag är på väg upp därifrån och nu hittar jag alltid något. :D.

Vi ses senare i kväll:)
Ha de bra♥
Chao

Nya jeans

Hejsan igen!
Jag höll på att glömma. Jag har ju köpt nya jeans idag. Vi var inne på Gina Tricot på håltimmen. Då hittade jag dom här underbara jeansen. Man ser inte så mycket utav dom men dom är jättesnygga och kostade bara 499kr.



090203

Hejsan hoppsan på er!
Idag har det varit en bra dag. Idag har nämligen Dansinspiratörerna varit på besök på våran skola. 
Fast hela dagen har väl inte varit på topp för det. Skolan började med ett nationellt prov. Det var väl kanske inte så kul, men det kändes som att det gick bra iallfall. 
Efter provet så blev dagen bra. Första lektionen efter provet hade vi matte. Det blev ganska många skratt under den lektionen. Jag skriver inte vad vi skrattade åt, för då kommer nog Felicia strypa mej ;D. Eftar matten så hade typ hälften utav klassen håltimma. Den är 2 timmar och en kvart lång med lunchen inräknad. Jag, Hanna, Ellen och Sofie gick var på UG och gick på stan och hade väldigt roligt. När vi kom tillbaka så skulle vi dansa. Det var faktiskt jättekul. Vi fick dansa foxtrott, bugg och vals. Och på torsdag ska alla 9:or i hela kommunen samlas i folkets park och dansa med varandra. Under kvällen kommer det också att gå en buggtävling. Den kommer jag lätt att vinna om jag dansade som jag gjorde idag XD. Ne nu jag skoja bara. Jag kan faktiskt inte skryta när det kommer till dans. Jag dansar egentligen ganska dåligt. Men det är väldigt kul :D.

Nu ska jag kolla efter klänningar :).
Ha de bra♥
Chao 

020209

Hej hopp igen!
Nu har jag kommit hem igen och just nu sitter jag och kollar på balklänningar. Det är ju 9:ornas bal 20 mars. Jag vet egentligen redan vilken klänning jag ska ha. Farmor ska sy om en utav mammas gamla klänningar. Den är röd och så ska jag ha ett par pumps till. Inte en aning om vad det ska vara för färg på dom. Det är nog inte så noga. Det är ju bara 9:orna ifrån ruden. Det kommer nog att bli riktigt kul hoppas jag. Jag ska gå dit med fröken Ellen Bleeker och med henne kan man nog inte ha tråkigt. Haha :)
Nu jag ska bara hitta ett par skor, sedan ska jag gå och ta något att äta. Jag har slutat att äta godis och nu är jag så sugen på choklad att jag håller på att dö eller något. Ne det gör jag inte men istället för att äta massa godis så äter jag massa annat i stället och det är inte heller bra. Men det kanske går över om några dagar. 

Ha de bra♥  
Chao

Måndag

Hejsan på er!
Idag är det måndag igen. Veckorna går fort nu. Snart är det ju sommar igen. Ne det är ju ett tag kvar men det är ju i alla fall ljusare ute nu. :)
Jag kom precis ur solariumet. Jag har solat alldeles för mycket det senaste. Men nu ska jag inte sola mer denna veckan. Möjligtvis på lördag om jag hinner. :)

Den här dagen har varit konstig men samtidigt en bra dag. Jag har fått reda två saker.
1. Att man kan inte lita på alla. 
2. Jag har världens bästa vänner.
Dom här sakerna har jag i och för sej alltid vetat om, men idag har det visat sej tydligare än vanligt. 

I övrigt har dagen varit som mina dagar brukar. Nu ska jag snart iväg och kolla på när bror skjuter luftgevär. Det ska bli en upplevelse. Jag har aldrig varit med och kollat förut. Jag ska försöka hinna att skriva en rad till när jag kommer hem :)

Ha de bra♥
Chao

Det va ett tag sedan...

Hej på er!
Det var ett tag sedan jag skrev nu. Jag har helt enkelt inte orkat med det. Men jag ska försöka komma igång igen nu. Det har ju inte hänt så jätte mycket sedan sist, men lite. Vi börjar närma oss slutet med våran film i engelskan. Eller i alla fall mitten. Vi har filmat i tennishallen, på en fest och i matsalen. Den kommer nog att bli riktigt bra när den blir klar.

Idag är det ju söndag igen och som vanligt börjar söndagar med 8 simple rules. Mycket bra program. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Jag har pluggat lite. Och försökt städat på mitt rum men jag hamnade bara framför datorn. Haha ganska typiskt mej. Jag kom precis från solariumet och nu sitter jag har och skriver och lyssnar på Meat Loaf, och snart ska jag ut och gå med Flipper


Ha de bra

Chao



  


RSS 2.0