Oh, Vilken härlig dag

Ja, låten pratar ju för sej själv och stämmer in perfekt idag!
För jäklar vilken härlig dag det är idag!



Åhhh

Det här känns väl lite mer lockande än våran baksida kanske...


tralala :)

Jo nu ska även jag ut och njuta utav denna älskade sol. Ska läsa ut min lilla Twilight-bok också. Om jag hinner. Det som står på baksidan stämmer faktiskt: Vansinnigt beroende framkallade!

Hare gött babes!
Schwiss

Jag blir galen!

Fullständigt, totalt galen!

Man kan se vad man har kommit in på för linje om man går in på koden som man fick utav sin syo. Och jag hittar inte den där förbannade koden. Jag har letat igenom hela förbannade huset men den finns inte någonstans. Jag blir helt sjukt galen på det här. Vad fan ska jag ta mej till nu då?

Fast jag tror att man får ett brev hem där det står vad man ska gå. Det borde det ju göra i alla fall. Men jag vill vet nu. Nu nu nu!.  

God morgon!

En till dag i sommar och sol.
Kan ju inte bli bättre.

Synd bara att jag ska jobba och försöka få någonting gjort idag"/.

Ha en bra dag så ses vi lite senare!
Kramisar <3


Godnatt!

nu ska jag gå och lägga mej. Ni får klara resten utav kvällen utan mej.
Ha de bra pussisar
godnatt 2 <3



Äntligen

Jo nu har jag fått bot på mitt längtande efter en häst att rida. Nu ska en ny underbaring hålla i trimm och muskler ska byggas upp.
Fast inte så hårt.
Denna häst har något ryggproblem så det blir bara skritt första två veckorna, sedan kanske lite trav.
Men jag är så glad över att jag får rida lite igen! :D

Jag kom precis hem från stallet. HAr varit där i några timmar för att bekanta mej med Pärlan som hon heter.
Helt sjukt snäll och supermysig. Stort plus för den mycket bekväma sadeln!

Men nu ska jag hopppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mej.
I morgon blir det jobb utav det hela.

Godnatt <3

Tonight it's gonna raining men!

Oh yes babe so ripp of the roof and stay in bed!!

Oh Hallelujah



Sommar och sol och luften doftar kaprifol

Hejs svejs på er! Idag är det lika härligt väder som det var igår. Om inte ännu härligare.
Idag har jag väl inte lyckats åstakomma speciellt mycket mer än att jag har tvätta mopeden och läst.. Och mopeden blev inte ens ren"/ så bra är jag på att tvätta.

Har inte direkt några planer på att göra något speciellt idag. Bara ta det lungt och skönt som igår. Imorogn blir dett till att jobba på som en galen idiot! :)

Ha en bra dag vänner!
puss!




Och så har jag hittat mina älskade fejk-foppisar också :D
Eller ja, mamma gjorde det  :).

Ögonuppehållare

Ja för att man inte ska sitta och somna så får man väl ta och hitta på något att göra.  Så jag sitter här och kollar på snygga killar. Hihi busiga lilla jag. Men för att inte göa er avundsjuka så kan jag lägga upp några här ;D.
Och vissa bilder är inte från igår direkt men vissa var ju lite snyggare förr.


Ben Barnes


Ed Westwick


Jensen Ackles


Taylor Lautner


Leonardo DiCaprio


Chace Crawford


Cristiano Ronaldo


Några hetingar blev det ;D

Och nu ska jag gå och lägga mej.
Men vi ses imorn
Pusshej<33

Lite över 22 en lördag kväll

Nu är det sommar. Det känns vart man än kommer. I alla fall i det här huset. Om man öppnar ett fönster för att man vill att det ska bli svalare inne och det nästan bara blir varmare, då är det riktig sommar. Sååå skööönt!!!
Så länge jag har längtat efter detta sommarväder. Det går inte att beskriva denna lyckliga känsla. 
Hela vintern har vi gått runt och plågats utav kalla vindar och blask. Det här är belöningen. En stor fet belöning till alla oss som inte tycker om när det är för kallt. 

Och vad gör man inte för att ta vara på detta underbara sommarväder till max? Jo på dagarna utnyttjar man solen och på kvällarna sitter man ute och läser några bra böcker. Det finns inget härligare än att sitta ute en sommarkväll och läsa böcker. 

Alla Twilight-böcker står på tur nu. Har snart läst ut den första. Sen blir det Carolina Gynnings böcker "Ego Girl" och"Ego Women". Den bruden är grymm, grymmare, grymmast och tillsammans med Carina berg blir allt ännu bättre. Dom två slår det mesta!


Twilight bok 1


Snyggingarna Gynning och Berg


Två säkert fantastiska böcker!




Solen gassar

Jo nu är det varmt på baksidan om vårat lilla hus så jag passar på att gå in och ta en pause i allt solande. Det är riktigt skönt där ute, riktigt bränner i skinnet. Jag älskar't. Men jag längtar efter en riktig strand att ligga på. Jag vill åka till Svalnäs eller Villa badet. Få sand i skorna och alla kläderna, dyka genom vågorna, medtagen fika på en filt. Och så alla snyggingar man kan ligga och kika på. Det är sommar det.
Men jag nöjer mej ganska bra med den lilla blåa poolen mamma köpte. Den är perfekt om man bara ska svalka sej. Och dom små solstolarna och filten som jag ligger och solar mej på. Och vill man ha fika kan man ju bara gå in i käket och hämta nått. Det är bara snyggingarna som fattas. Men om man tvunget vill se en snygging kan man väl gå in på datorn och leta efter det på google lite då och då.
Allt går att ordna bara man vill.

Nu ska jag ut igen.
Pusstja ;D





Sådana hetingar kommer det väl ändå aldrig till Svalnäs eller Villa badet?
Och absolut inte hem till min baksida!

Sol bad läsning

Nu är jag hemma från en god middag hos min kära farmor och farfar. Pannbiff och potatis med tillhörigheter. Resten utav dagen kommer att åt till sol, bad och läsning.

Hörs ikväll!
Puss!

Snart mat

Nu bär det snart av till farmor och farfar för käk. Vi ses senare i eftermiddag.
Ha de bra så länge!
Pusshej<3

En ny bil kanske?

Skulle inte sitta fel det heller :).


Kanske en Corvette?


Eller en Porsche?

Tror att båda bilarna ligger lite över min ekonomi. Men man kan ju alltid drömma.


Ännu en dag... :)

Denna dagen ska gå till att bara ta igen massa energi. En riktiga spa dag kanske? Eller bara slö och slapp dag? Eller kanske både och? Skulle inte sitta fel alls.
Ska i alla fall börja med att fixa i ordning på min  inte så snygga naglar!


Godmorgon på er!

Yes dude, this day is over

Ja i alla fall för min del. Kan tyckas verka tråkig men det skiter jag i just nu. Mina små ögonlock bara håller på att trillar ner och jag gäspar hela tiden. Och så fort jag ser eller hör något så skrattar jag. Även om det inte är roligt. Det är väl ett tecken på att man är ganska trött?



Nu kommer jag verkligen inte kunna sluta skratta... :D

Godnatt!

För mycket sorg, R.I.P Michael Jackson!

När jag när jag plockar fram min frukost varje morgon så sätter jag alltid på radion så där utav bara farten. Det händer bara, det är en reflex. När jag tryckt på on går jag bara vidare. Men den här morgonen gjorde jag inte det. Det så får mej att stanna upp, lägga lägga märke till den där spelande maskinen, är att någon säger: ...Jackson har avlidit. 
Jag tänkte bara: Va fan!?. Vad är det nu som har hänt? När dom säger det en gång till känner jag hur magen bara drar ihop sej, sådär som den gör när det har hänt något som man absolut inte är bekväm med. Det kändes bara fel och och konstigt och bara så... fel. 
Jag gick in till tv-rummet och satte på nyheterna. Där visade dom bilder, Thriller-videon och pratade om honom. Jag tänkte än en gång: Va fan!? Det är inte sant. Det är inte sant! Det kan inte vara sant!
Och om jag känner så, undrar då hur ett äkta fan känner?
Michael Jackson har man på något sätt vuxit upp med. I alla fall om man har födds någon gång under hans karriär.  Även om man har hatat honom, så har man ändå vuxit upp med honom. Han har alltid funnits där i pressen med alla sina operationer och sina grymma låtar och dansmoves. Han kommer alltid att finnas kvar på något sätt. Han är ju trots allt King of Pop.

Han var det bästa innom pop och bland det bästa innom hela musikvälden och det kommer han att vara hur död han än är.

Long live King of Pop!























fem dagar på kyrkogården

Hej bloggen! Hoppas alla ni där ute mår bra och ni har lika fint väder som jag har och har haft den senaste veckan. Jag har jobbat på kyrkogården i fem dagar så jag har utnyttjat solen till max och lite brunare har jag faktiskt blivit.

Kyrkogården, tro det eller ej, men det var faktiskt ett utav dom roligare jobben jag har varit på. Inte för att jag har varit på så många. Här fick man jobba ute och ta hand om blommor och kratta och sådant där som kan låta supertråkigt. Men med lite roligt folk och lite variation på det hela så blir det väldigt bra. Jag har bl.a. varit högst upp i ett utav tornen, och tro mej man såg väldigt långt. Ända hem till mej faktiskt. Och så har jag lärt mej putsa fönster. Så nu blir väl mamma glad. Och så har jag bränt ogräs. En ny metod som jag definitivt ska börja med här hemma. Jag har även vattnat blommor och krattat grusgravar och grusgångar, tvättat gravstenar och käkat tårta. 
Dom håller även på att bygga om församlingshemmet så där har det vart massa snygga snickare. Ganska kul me bra utsikt alltså ;D.

Men nu är det roliga slut och den här helgen ska bara ängnas åt till att ta det lungt och sova ut, utnyttja solen lite till. Jag ska även börja flytta ut mina möbler för jag ska byta rum med mamma och pappa. 

Men nu ska jag kolla klart på U-21 matchen om inte den redan är klar och käka jordgubbar!
Ha det bra!
Pusshej<3<3  


Ute och går

Nu drar jag ut och motionerar ;D. Ses sen puss <3


Back in black

Yes people! Varit borta några dagar, men som alltid kommer jag tillbaka. Det kommer alltid att hända kan jag lova.

Det har väl inte hänt så mycket mer än att det har firats en midsommar. Det blev ett riktigt kul firande med familj släkt och vänner. Och mycket kort. Matilda har jag gått och skaffat sig en sådan där systemkamera. Eller det var väl ett tag sedan hon gjorde det men ialla fall. Den hade hon med sig så det blev en hel del bilder. Ska försöka få tag i dem lite senare. Riktig kul midsommar var det!.
Igår så var jag, Stina och Matilda ute och tog massa kort igen. Kort är minnen och minnen är viktiga. Så är det bara. Jag kommer aldrig sluta ta kort. 

Nu ska jag bara göra mig i ordning, för snart ska jag och Stina ut och traska.
Ha de bra så länge!
Kyss och pyss <3 




Ett minne.
Jag och Felicia på stan i vinteras.


Miss Marple

Jag blir helt tokig varje gång. Jag kan bara inte komma på vem mördaren är. Jag kan aldrig tänk tillräckligt långt för att ens komma i närheten. Jag blir helt irriterad varje gång. Det är ju alltid den som man tror att det är minst, men man tänker aldrig på att det är den man tror minst.

Idag har jag mina aning på vem det är som är mördaren. Men det är väl antagligen fel. Bara att vänta också se.

Heeeeej Bloooooggen!!

Nu sitter jag hemma hos Stina. Hon håller på och utforskar The sims 3 medans jag sitter här och skriver och kollar på Messi-filmer. Snart så ska jag få prova att göra en gubbe på det där spelet. Det blir väl något som liknar mej eller världens bästa fotbollsspelare.

Kvällen kommer att starta eller har redan startat här hos Stina. Vi ska kolla på Miss Marple, sen bär det av hem till mej. I alla fall för min del. Mamma har hemma massa damer som ska hålla på att käka och leka massa lekar hemma så jag får väl sitta på mitt rum eller nere på kontoret. Blir det det förstnämnda alternativet så ska jag kolla på andra världskriget filmerna som man köper med GT. Och blir det det andra alternativet så kommer jag väl sitta och blogga hela kvällen lång.
Vi får helt enkelt se vad som händer. Det blir en liten luring.

Ha en bra kväll!
Pusshej<3


Tiisdag

Yes ännu en tisdag börjar gå mot sitt slut, fast än är det långt dit. Denna dagen har gått åt till att rensa ogräs och leka ridlärare. Plattgången fram till huset håller på att få sej en riktig omgång. Nog för att den är väldigt seg och har ingen större lust att ge sej, men jag är lika envis jag!
Jag är som sagt även hjälpt Ellen med Lillan. Och den som säger att inte den hästen kan, kan inget själv! Helt jävla underbar häst som kan, bara den vill och vågar. Och samma sak gäller ryttaren.

Snart kommer Sandra. Vi ska pallra oss ner till fotbollsplanen med Flipper för att kolla på när F-14 spelar match mot Ardala. Alltid lika spännande att se dom spela. Jag saknar tiden då jag själv spelade med tjejerna. Shit vad kul vi hade ihop. Alla snygga killar och alla äckliga "Vänner" som vi snackade om. Det var tider det. 

Ne ni får ha en bra kväll så ses vi senare!
Puss och kram

Twilight...???

Jo nu har jag kommit hem från Stina och Twilight. Hade en trevlig stund med lite mat och dryck också förstås film. Och det var den omtalade, uttjatade Twilight som rullade. Filmen var bra, men uppnådde inte riktigt mina förväntningar. Folk har ändå pratat om den här filmen hur länge som helst nu: Den är så bra, och han är så snygg och dom passar så bra ihop och än det ena än det andra. Filmen var bra. Den är värd att ses. Och det har ju alla redan gjort. Och eftersom att filmen var bra så stiger förväntningarna på film nummer två, New Moon eller vad den nu heter. Jag hoppas den är ännu bättre. Och jag kommer inte vänta så länge med att se den kan jag lova. 

Nu ska jag snart gå och lägga mej. Jag hade tänkt att gå upp tidigt imorgon. Det är plattorna på gången som står först i kö till att få sej en omgång.

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll!
Kram!

Twilight...!!!

Haha jaja. Nu ska den enda människan i hela världen som inte har sett den omtalade Twilight-filmen äntligen se den! Eller ne det är nog inta bara jag kvar som inte har sett den.
Den ska bli spännande att se. Alla säger ju att den är så bra och att Robert Pattinson är så snygg och bla bla bla bla... Får se nu om det stämmer. Dags att ställa twilight mot väggen!




Äntligen färdig

Yes babes! Nu är altanerna städade och huset är damsuget. Ingen kan säga att Ida Axelsson har legat på latsidan idag inte. Ne idag har jag jobbat på hårt. Bara att damsugaren lade av mitt i allt ihopa. Så jag fick sopa upp skiten ute. Men så kan det vara. Jag har haft sällskap utav Stina, Flipper och Beach Boys. Allt blir ju mycket roligare när man är fler och idag var vi många!

Nu kommer snart mamma hem tror jag. Hon som tror att jag inte gör något mer än att sitta framför datorn när jag är hemma. Nu kanske hon får en chock? 
Ne det tror jag inte att hon får.

Nu ska vi ut och sola.
Ni får ha det så bra!
Puss på er!




Flippflopp




 
Jag och Stina


Sommarlov, på riktigt

Ja idag är det ju första dagen på sommarlovet. Och det känns väl ungefär som vilken annan dag som helst. Är det ett tecken på att man börjar blir gammal? Att man inte längre uppskattar loven? Fast jag gör ju det, bara kanske inte lika mycket som när jag var yngre.

Det var idag som jag skulle gå ut och lägga mej vid våran stora pool med massa drinkar snygga badvakter och sånt där. Men det blir ju inget med det. Här ska jobbas. Två altaner och ett hus ska städas. Det är ingen idé att ligga på latsidan idag, fast jag gärna skulle göra det.
Klockan tio ska jag möta Stina för en promenad med hundarna. 
Tills dess blir det lite god frukost och lite musik. 

Ni får ha det bra så ses vi senare!
Pusshej<3
 

Privileged

Ja, den seriestarten blev ingen besvikelse i alla fall. Jag satt som klistrad hela avsnittet. Definitvit en serie som jag kommer att följa i fortsättningen. Jag tyckte om den jättemycket. Rekommenderas varmt!



Sunday

Söndag, sunday, domingo... Tänk vad många olika sätt man kan säga söndag på. Bara ett enkelt ord som söndag. Finns det ett söndag för varje språk? Då finns det riktigt många söndag i så fall. Undra hur många ord det finns i världen. Om man tar alla ord på svenska och så översätter man dom på alla språk som finns i hela världen. Tänk vad många ord man skulle få då. Så långt går det nog inte att räkna till.

Ne nu ska jag inte tänka på sånt för då kommer jag tänka på det hela dagen. Resten utav dagen ska gå åt till att kolla på film och planera nästa vecka. Jag måste träna på att planera så att jag kan göra det när jag kommer till De La Gardie. Annars kommer jag aldrig klara mej.
Filmerna som gäller är Tjermare Kungen och The World At War. Båda är införskaffade idag. Tjenare Kungen var jag och köpte i Second Hand affären nere i samhället och den andra fick man med GT. Jag tycker sådana där krigsfilmer är väldigt intressanta. Speciellt dom om andra världskriget.

Ni får ha en bra kväll. Vi kanske ses senare, vem vet.
Pusshej<3




God kväll bloggen

Klocka har precis passerat 23.30 och här sitter jag och Stina och glor. Vi kollar på lite bilder ifrån Barcelona och lite filmer på Youtube. Vi har precis käkat kladdkaka och vispgrädde. Nu blev ni lite avundsjuka ha? 
Tröttheten börjar smyga sej på mej bakifrån. Men än så länge är jag vaken nog för att kunna klara av den. 

I morgon är det Ellen och Lillan som gäller. Jag ska kenpa ihop ett litet dressyrpass åt dom. Ellen ska allt vakna med träningsvärk på måndag, haha. Det är roligt att köra med dom lite. Jag kommer ihåg när jag red Lillan själv. Hon är inte jättelätt att rida så ibland tycker jag synd om Ellen när hästen blir för jobbig. Men hon klara av det bra.  


Nu ska jag gå och lägga mej och Stina ska åka hem.
Vi ses imorn!
Ha det bra!

Pusshej<3


Nu är det över!

Och det känns... väldigt konstigt. Det känns jättekonstigt faktiskt. Det trodde jag inte att det skulle göra, men de gör det. Att sluta nian är som att ta steget ut i vuxenlivet, enligt våran rektor. Om det är så vet jag inte än. Det är ju bara att vänta och se. Jag känner mej inte så jättevuxen så det steget kanske kommer senare för mej.

Gårdagen var helt okej, med tanke på omständigheterna. Jag kände tårarna bränna redan innan jag lämnade hemmet. När jag samlade ihop dom viktigaste i "den gamla klassen" för dom sista korten, så var det väldigt jobbigt att hålla tillbaka tårarna, men jag lyckades. Jag kommer att komma ihåg alla dom tjejerna som skitbra tjejer och jag kommer att sakna dom och att gå i samma klass som dom något fruktansvärt. Dom har ändå varit som en liten familj för mej. Även om inte vi alltid har varit jätte tighta, så kommer dom alltid ha en speciell plats i hjärtat.

Tårarna kom först när vi hade kommit in i aulan, satt oss ner och kören hade börjat sjunga. Kören var det här året jätteduktiga. Det lät jättebra, det har det inte gjort dom andra åren. Sånt är lite kul att komma ihåg. Då kan man tänka till på det och säga när man blir gammal: När jag slutade nian så var kören jättemycket bättre än när dom tidigare slutade!. Ne man kanske inte kommer att tänka tillbaka så ordentligt att man kommer ihåg det, men jag kommer att komma ihåg den här avslutningen. Hur jag satt och grät mellan Felicia och Sofie. Att Sofie nästan började gråta, att Felicia bara var glad att det var över.

Jag kanske borda ta efter henne. Jag kanske också borde vara glad över att det är över. Jag menar, jag har egentligen aldrig kommit bra överens med resten utav "den gamla klassen". Rättare sagt, jag har egentligen aldrig tyckt bra om deras attityder. Nu säger jag inte att min attityd är den rätta, den har antagligen bara inte kommit överens med deras. På ett sätt är det väl en lättnad över att det är över, men det finns också en saknad. Jag kände inte någon utav killarna speciellt bra och inte några utav tjejerna heller. Jag inte sakna dom, deras personligheter, men jag kommer sakna klassen. Det går inte att förklara varför för det vet jag väl egentligen själv. 

När allt var klart i aulan så skulle hela "den gamla klassen" upp till det klassrummet vi varit mest i under åren och fika. Vi fick glass med maränger och godis och chokladsås. Det var helt okej! Sånt gillar jag ju :D. Sen fick vi våra betyg. Det var lite kul. Våran handledare hade skrivit lite om oss var och en. Och när dom skulle dela ut betygen så läste dom upp vad dom hade skrivit så fick vi gissa på vem det var. Gissa vad dom hade skrivit om mej? Jo:


Hår
Häst
Messi


Jag har ju satt i hårförlänging och jag gillar hästar. Och på senare dagar så har jag blivit helt såld på Lionel Messi och Barca. Så det stämde ju in ganska bra på mej.
Betygen hade inte ändrat sej något från förra året. Varken mer eller mindre. Får se nu om jag kommer in på det jag sökt. Det hoppas jag.

Nu ska jag börja städa på mitt rum. Det brukar jag säga ganska ofta, men nu ska jag försöka att inte behöva göra det på ett tag efter det här.
Hoppas ni får en bra dag! Det ska i alla fall ja ha.

Pusshej<3



Jag och brudarna minus Sofie som tar kortet <3


Jag och Sofie <3

Sjung om studentens lyckliga dar

Fast det var ju igår jag var på studenten.  Men jag hade ingen möjlighet över huvudtaget att skriva igår när jag kom hem. Datorn krånglade som ända in i och jag var helt dödstrött. Det var Halats syster Dilen som tog studenten. Lyckliga henne. Man längtar efter att ta studenten själv när man ser hur jäkla kul dom har när dom springer ut och åker runt på sina flak. 

Igår hada vi ju även den berömda tävlingen "The Final Countdown" på våran skola. Jag trodde att de skulle gå käpprätt åt helvete för våran klass, men vi sammarbetade riktigt bra faktiskt. Tillräckligt fär att vinna hela tävlingen. Haha. Det är så typiskt oss att göra allt som krävs för att vinna. Men det är ju bra. Det var riktigt kul att vinna.
Efter tävlingen så pallrade jag mej hem till Halat. Dit hade Dilan kommit. Enda ifrån Uppsala. Det var mer än ett halvår sedan jag träffade henne sist så det var kul :). Och så träffade jag Halats två andra systrar. Det var också jättekul. Gillade dom. Dom hade sköna personligheter. 
Vi hann precis i tid till De La Gardie för att se Dilan springa ut. Vi könkade oss längst fram. Sen gick vi runt på stan för att se studenterna och sen gick vi hem och käkade. Och den maten vi åt var så jättegod att jag vet inte hur jag ska beskriva det. Hurra för kurdisk mat säger jag ju bara!!!.

Sen var jag tvungen att åka hem. Och när jag kom hem däckade jag det första jag gjorde. Jag var helt slut. Och i morses försov jag mej så jag missade bussen. Och efter det har jag varit lite seg hela dagen. Men det r inget att göra något åt imorn får jag sova ut :).
Idag hade vi ju även 5-kamp i gympasalen, även det klassvis. Vi i klassen var utklädda till idrottare och jag var en cheerleader. Det såg man no inte, men jag var i alla fall söt. xD Men där gick det inte överbra för oss i tävlingen. Vi kom typ sist. Jag hoppade säck xD. Men det gick ganska bra för mej. Jag ramlade ju inte i alla fall.

Ha de bra till vi ses nästa gång. 
Pusshej<3
 


Studenten Dilan :D


Och jag som cheerleader xD ser typ helt vanlig ut, men det var i alla fall kul.

Godnatt jord

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mej. Det ska bli så skönt för jag börjar bli trött nu. Först ska jag bara platta håret och fixa naglarna. Och göra iordning på löshåret och så ska jag plocka undan lite grejor på mitt rum. Och borsta tänderna. Sen ska jag fan sova. Det känns som att jag snart ska vakna igen fast det är många timmar kvar till dess.
Asså jag orkar inte fixa naglarna och de nu. Och det kommer ju ta minst en halvtimma att platta håret. Jag skiter i att plocka undan grejorna på rummet. Om jag skiter i löshåret imorn också så behöver jag inte gör iordning på det nu.

Asså fan jag skiter i alltihopa så kan jag gå och lägga mej nu. Jag behöver bara borsta tänderna. Nu kanske ni undrar: Är det så hon gör hela tiden? Skiter bara i saker och ting?. Då kan jag svara er att ibland så ja, faktiskt det blir lättast så. Ibland. Haha.

Men nu ska jag gå och lägga mej.
Ha de bra snyggingar!
Pusshej<33



klockan nio

Nu har klockan slagit nio mina vänner. Nu börjar det bli kväll. Eller det kanske började bli kväll redan vid fem eller sex  men nu börjar vi gå in på den lite senare kvällen. I alla fall enligt mej. Jag är en såndär människa som måste sova. Jag måste verkligen sova. Om jag inte sover så blir jag sådär elak mot allt och alla. Jag kan istort sett säga vad som helst till vem som helst. Och sånt vill jag inte vara med om så jag ska nog börja tänka på refrängen. Jag ska inte gå och lägga mej än men jag måste föna håret och platta och ha mej så det kommer ju ta en halv evighet eller nått. Jag hatar att det tar sån tid. Speciellt när man är trött. Då somnar man nästan ståendes.
Men nått sådant vill jag inte råka ut för idag så jag ska sätta igång snart. Kanske skriver nått mer sen.

Ha de bra så länge!
Goodbye

Back in black och svettig

Hejsan hoppsan på er!
Nu har jag kommit tillbaka efter en 6 km lång springtur. Det är så jäkla skönt att bara springa och inte behöva tänka på nått. Då rinner tiden bara iväg. Sen blir jag så j*vla stolt över mej själv om jag orkar springa lite längre än vad jag gjorde gången innan och det gjorde jag idag. Så jag kan gå och lägga mej med gott samvete ikväll. Nu ska jag bara pallra mej in i duschen och sen efter det ska jag ut igen med Flipper. Tänk vad jag är ute och motionerar. Jag borde ju för fan snart bli en elitidrottare så som jag håller på. Om några år kanske ni ser mej på tv. Vem vet?;D

Vi ses sen igen hoppas jag :) jag hade tänkt tillbring i stort sett hela kvällen här framför. Men det beslutet kan ju ändra sej. Det har vi ju märkt förut. Men så är det när man bor i en familj som istort sett alla är beroende utav internet. Då är det bara att flytta snällt på sej om någon annan behöver sitta där ett tag. Men jag har ju överlevt ända till nu så jag kommer överleva ett tag till :).

Ha de bra allesammans!
Pusstja ;)

 
Flipper 

Tisdag

Hej på er snyggingar!
Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag inte skrev igår efter att jag kom hem från Liseberg. Jag kan bara meddela att vi hade jättekul och ingen av oss var med i Kanonen när den fastnade. Lite läskigt var det allt att stå där nedanför och kolla upp på dom stackars barnen som satt där. I över en timme satt dom fast. Läskigt. Det gick ju bra med dom i alla fall. Tur det.

Jag själv hade jättekul. Verkligen. Vi hann tycärr inte gå i spökhuset. Det är ju nästan det roligaste på hela Liseberg. Men man kan inte hinna allt. Än är jag ung och jag kan ju gå i spökhus hela mitt liv.

Idag var det sista riktiga skoldagen i högstadiet. Det känns faktiskt lite konstigt om jag ska vara ärlig. Jag kommer sakna alla lärare och alla människor som jag har gått i samma skola som. Inte alla då, men många. I morgon så är det "The Final Countdown" som gäller. Det är något som gympalärarna har hittat på. Vi ska lösa uppdrag klassvis under hela dagen. Typ baka kakor och ta kort på saker och ting. Kan ju bli lite spännande eftersom inte våran klass är så bra på att sammarbeta.

Efter skolan ska jag hem till Halat. Hennes syster Dilan tar studenten. Grattis till henne, eller vad man säger :D

Nu ska jag ut och springa en liten sväng. Ha de bra så länge!

Pusshej <33

Jag måste, jag ska!

Ja nu har ännu en vecka gått. Tiden går så fort. Det känns som att veckorna knappt börjar innan dom är slut igen. Om en vecka är det sommarlov. Snart börjar jag på gymnasiet. Och sen ska jag börja bygga på ett eget liv någonstans i världen. När jag tänker så så kan jag även börja undra om jag verkligen är redo för det här? Jag hopppas ju att jag är det. Dom flesta andra har ju klarat det så varför inte jag? Jag måste klara detta! Jag ska klara detta. Jag ska bygga mej ett eget liv precis som alla andra klarar av.

Imorgon så blir det göteborg av det hela. Jag och ett gäng tjejer drar ner. Vi ska gå på Liseberg och ha det jättekul.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
Vi ses imorn!
Pusshej<33



Seeeeeg lördag

Hejsan godingar! Hoppas ni hat haft en bra dag. Min har varit lite upp och ner. Jag har varit barnvakt från 20 i 9 till nu, och kommer vara det i säkert en timma till. Jag ska försöka skriva när pojken har åkt hem.

Ha de bra så länge!
Pusshej<3

Torsdag, nästan som alla andra torsdagar

Men så brukar det väl vara. En helt vanlig torsdag är väl egentligen ingen speciell dag. Händer det något speciellt på någon torsdag? Den enda dagen jag kan komma på är skärtorsdagen. Det va ju egentligen inget kul eller? Då väntade ju människorna på att Jesus skulle dö. Och dagen efter så dör han. Det var ju kanske inte speciellt kul. Ganska tragiskt om jag får säga mitt.  

Men just den här torsdagen har faktiskt varit ganska bra. Jag har köpt två nya klänningar. Faktiskt riktigt snygga båda två. Ganska korta men det får gå. Bara jag inte använder dom när mamma är med så går det nog bra ;D. Jag har tänkt om lite vad det gäller studenten, skolavslutingen och lite sådant. Då gäller det att ha många klänningar att välja mellan.

Nu ska jag ta och träda i målarrocken och sätta mej ner och måla massa bilder till bilden. Det låter väl skitkul? Ne det tycker inte jag heller. Men sån't är livet.

Ha de bra så ses vi sen!
Pusstja <3


Jag och min nästa bil :D

At Stinas

Nu är vi hemma hos Stina igen efter fotbollen. det var inte riktigt som en Champions League final. Det var inte speciellt roligt eller intressant över huvudtaget så jag och Stina gick hem till henne. Så nu sitter vi och kollar på Rent hus. När det är slut ska jag nog ta mej hemmåt. Om jag orkar. Jag måste ju cykla och det känns som att det är så långt, fast det inte gör det. Jag är egentligen inte lat, jag bara känner inte för det.
Jag ska försöka skriva lite när jag kommer hem. Då ska jag även lägga in lite bilder från den gånga månaden, bl.a från Barcelona och Rhodos.  

Vi ses sen!

Fotboll

Yes peolpe. Nu drar jag och Stina ner till fotbollsplanen och glor på fotboll. Det kommer bli så kul. Jag har fått fotbolls abstinens, eller vad det heter, Jag har inte kollat på fotboll på en vecka. Och det var ju Champions League. Lite skillnad men alltid lika kul. Jag blev så glad när lilla Messi nickade in andra målet i matchen. Jag kollade hemma hos Halat med Halat, Sandra och Dilan. Skitkul var det och det kommer att göras om varje gång Barca spelar!

Nu nu ska jag dra. Ha de bra lovleys! <3


Den lilla slarvmajan

 Hahahahahha. Nu skrattar jag tills jag dör nästan. Anledningen till att jag sitter här och hjälper Stina var ju för att hon hade tappat bort sin gamla uppsatts. Det vet ni redan. Men nu när vi hade kommit mer än halvvägs så ringer hennes kompis och säger att hon har hittat uppsattsen i hennes träningsväska. Jag säger ju bara att det är ganska så typiskt lilla Stina att lyckas med sånna här grejor. Men jag gillar ju henne ändå.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Pusshej!


God eftermiddag Franska revolutionen!

Eller snart kanske man får säga god kväll. Det har varit en lång dag men nackspärr och ryggont. Jag sov nämligen i soffan inatt. Ne tro nu inte att jag har bråkat med min pojkvän eller nått, för det har jag ingen. Och jag är inte så gammal att jag bor i hop med någon annan än dom i min familj. Utan jag hade besök utav en spindel i gårkväll. Och jag uppskattar verkligen inte dessa äckliga djur. Jag kan säga att det är det vidrigaste jag vet. Jag blir verkligen jätterädd för dom. Dom kommer därkrypandes utmed väggen och ser allmänt äckliga ut. Och snabba är dom ju också, så man hinner ju inte slå ihjäl dom. Ta mej för djurplågare om ni vill, i det här fallet bryr jag mej inte.

Just nu sitter jag hemma hos Stina. Hon hade oturen att tappa bort sin uppsats om Franska Revolutionen dagen innan den skulle in. Tur att hon har ett Franska revolutionen proffs som kompis. Haha.
Så nu sitter vi här och skriver för brinnande livet så att hon ska hinna klart tills imorn. Trevlig lärare hon har som gav henne en extra dag.  

Ikväll så är det fotboll som gäller. Om vi hinner klart vill säga. men det tror jag att vi gör. Hon har ju med sej proffset så vi borde nog redan vara klara snart. Järpås spelar mot Tråvads IF. Har ingen aning om dom är bra, vet bara att Järpås är bättre än vad dom har varit. Jag har faktiskt inte varit på någon match än denna "terminen" eller vad man ska säga så det ska bli lite spännande.

Dagen i sej har varit ganska bra. Vi har inte så mycket nu i skolan men ändå så blir det mycket att göra på nått sätt. Lite irriterande, men sån't ät livet. Till hösten blir det förhoppningsvis samhäll språk. Jag läser ju redan spanska och om jag kommer in så ska jag börja med italienska också. Det blir ju lite spännande. Det låter så gött när dom snackar och så är det väldigt sexigt också. Även med spanskan. Jag älskar egentligen språk. Den enda anledningen till att jag inte har alldeles för bra betyg i spanska är väl att jag inte kommer så bra överens läraren. Jag skulle nog kunna skriva ett stort antal meninger bara om hur dum jag tycker att hon är. Men det skulle gå emot min natur. Jag orkar inte lägga ner så mycket tid på någon som jag inte tycker om.

Nu kryper det omkring en stor spindel på golvet i Stinas vardagsrum, så jag ska leta upp en flugsmällare. Moahahahahaha.

Ha de bra så ses vi om ett tag;)


Kväll med Ida

Ja gott folk, nu börjar även denna dagen lida mot sitt slut. Än finns det tid över för saker att göra och tv att kolla på men det skulle väl egentligen vara ganska skönt att gå och lägga sej? Det skulle i alla fall jag göra. Men den sista tiden utav den här dagen kommer att utnyttjas till plugg, för även om det bara är två veckor kvar, så sätts ju inte betygen förrän på fredag. Lite bra musik ska jag nog sätta på också. Lite musik kan även göra det tråkigaste pluggandet roligt. Jag ska nog se om det finns något att äta också.
Då kommer det ju bli ännu bättre. Haha ;D.

I morgon har jag tur nog att åka in med en lite senare buss. Det har jag i och för sej haft hela året, men det känns ändå skönt. Då kan man sova lite längre och det behövs mer än väl nu för tiden. Det är så mycket hit och dit med alla avtackningar av skolan att man vet ju nästan inte vart man ska ta vägen. Men det är ju lite kul också för det är ju ganska roliga grejor dom hittar på. Om några dagar är det t.ex. 9:ornas lunch. Det kommer ju bli lite spännande. Sen är det Final Countdown. Då ska vi åka runt över hela stan och göra massa uppdrag klassvis. Det kommer också bli lite spännande för min klass är inte allt för bra på att sammarbeta. Men det gå nog säkert bra. När det väl gäller så ska vi nog klara av det också. 

Ne nu ska jag nog ta itu med det jag har farmför mej. 
Ha en bra kväll allihopa!

Ses senare eller imorrn 

 


Ganska läckert ha?

Sommarlov

Hello guys! Haft en bra dag? Hoppas det i alla fall. Min har varit lite sisådär. Men livet går upp och ner för alla så det är bara att tacka och ta emot. Ofta, inte alla gånger, men ofta bidrar man till skit själv. 
 
Det står ju ett underbart sommalov utanför dörren och väntar. Det har knackat på och velat ta sej inte ganska länge nu men det är två små äckliga veckor kvar, sen kan det komma in.  Sååååå skööönt!!. Jag ska bara slappa och ha det bra hela lovet. Ligga vid våran stora pool med en kall, kall dricka i sexig bikini och stora solglasögon. Och så ska jag ha en såndan där livvakt också, han ska ha mörkt hår stora muskler och kritvita tänder och egentligen bara gå runt och se bra ut för jag gillar ju inte att bada så han kommer ju inte behöva rädda mej så ofta. Men någon gång kan jag ju hoppa i poolen bara för utnyttja hans kunskaper ;).
På kvällarna ska jag ha grillfester. Dom ska hålla på hela nätterna långa och alla ska skratta och ha roligt. Det låter väl ganska bra eller? Fast när jag väl tänker efter lite så kan jag nog inte ligga vid våran stora pool för vi har ju ingen. Otur alltså. OCh när jag tänker efter ännu lite längre så kommer jag på att jag ska ju jobba hela sommarlovet också. Så jag kan nog inte ha så många grillfester heller. Och han badvakten får nog badvakta någon annanstans. Otur där också. Tänk att nu fick någon annan helt plötsligt en badvakt med mörkt hår och stora muskler. Kul för den då. 

Ne jag får väl klara mej. Men det ska jag nog göra. 
Vi ses senare.

Kisses
  



Bild från det älskade Barcelona.

Heeeeeeeeej

Hello lovley people! Hur står det till med er? Det var en hel månad sedan jag skrev sist. Tiden gå så fort. Eller långsamt. Eller lagom. Skit samma, det har i vilket fall som helst gått en månad.
Jag hoppas att ni har haft det bra. Det har i alla fall jag haft. Det har blivit många skrattanfall och glädjetårar sedan sist. Även mycket förtvivlan, arga humör och skit. Men det är inte skiten man ska lägga sin tid på. Vi lever redan tillräckligt kort för att ha så mycket att oroa oss för. Vi ska istället koncentrera oss på det där med skrattanfallen och glädjetårarna. Att utnyttja livet till max och ha kul, försöka göra så många människor som möjligt glada och samtidigt vara glad själv. Det har jag faktiskt lyckats ganska bra med det sista och det är jag stolt över. Och jag ska fortsätta hålla på så ett tag till!

So long!



Ser ni att jag har fått långt hår förresten?
Me gusta mucho!

RSS 2.0