Juldagen

Hejsan på er!
Hur är det med er så här dagen efter jul? Jag antar att dom flesta fick massor med fina julklappar och god mat igår. Det fick i alla fall jag. Jag fick faktiskt allt jag önskade mej. Och mer. Nej förresten. Inte allt. Jag fick ingen skinnjacka. Men jag skulle inte ha andvänt den nu i alla fall, så det gör inget. :)
Jag fick en ny säng. En större. Och så fick jag världens bästa julkalender på DVD, nämligen Mysteriet på Greveholm. Jag bara älskar den asså. Det finns nog inget bättre i filmväg. Mamma Mia och Motorsågsmasakern möjligtsvis. Jag hade Greveholm filmerna på VHS när jag var yngre, men dom är helt sönderspelade, så man kan inte kolla på dom. Haha :).
Sen fick jag massa pengar och smink och kläder och mycket mer. Filip fick också allt vad han ville ha. Han fick nått spel från Nintendo och ett luftgevär, så han kommer väl skjta huvudet av mej. Men jag få väl se upp. Sedan fick han massa annat också. Jag tror att alla fick ad dom ville ha igår. Så det var helt enkelt en toppendag. :) Bara mamma och pappa ska få sin present, men det är hemligt och dom kommer inte att få den än. :)

Snart är det nyår och den kommer att tillbringas inne i stan. Det kommer nog att bli kul.

Nu när julen har varit längtar jag till sommaren. Det gjorde jag ju innan julen med. Men jag gillar inte vintern lika mycket som sommaren så jag hoppas att tiden kommer att gå fort:)











Nu ska jag dra och käka!
Ha de bra♥
Chao


Tomten, jag vill ha en riktig jul!

Hejsan alla!
Först vill jag passa på att önska alla en riktigt god jul. Jag kommer väl antagligen inte skriva imorn eftersom att det ska faras hit och dit till släkt och vänner. Och så ska det väl komma folk hem till oss också tror jag.
Jag sitter här i mörkret och passar på att skriva en rad. Det är 23 december idag. Imrogon är det julafton och det finns ingen snö här.
Va fan, jag vill ha snö! 
Allt blir mycket bättre med snö. 
Dom som känner mej vet att jag egentligen hatar snö. Men det är för att den alltid kommer när den inte ska komma. Nu vill jag ha snö. Då skulle det kännas att julen står utanför dörren. Men det gör inte det.
Jag tog fram mina första tomtar idag. Jag brukar ta fram dom i början på december.
Ibland till och med i slutet på november. Det blir ju även ljusare ute och det är ju hur kul som helst att rida när det ligger snö på backen. Och det värsta är att det är vårat fel. Det är ju vi människor som påverkar det här. 
 
Men det finns väl inget annat att göra än att önska.
Och det gör jag.
Jag önskar mej en vit jul.
Jag vill ha en riktig jul. En sån som har när man är liten.   




Hoppas hoppas hoppas

Ha de bra♥
Chao

Hej hej

Nu skriver jag igen. Jag har väl inte så mycket att skriva om men jag har inget annat att göra så...

Nu är det ju jullov och allt. Om två dagar är det julafton. Efter det fyller Filip år. Om en vecka börjar jag jobba. Då ska vi jobba två dagar. Efter det är det nyårsafton. Sedan är det nytt år. Och då ska vi jobba första veckan på det nya året och sedan börjar skolan igen.  Jullov går väldigt fort asså. Fast det gör ju alla lov. Men det här lovet går fan äckligt snabbt. Sedan kommer säkert vårterminen gå lika snabbt. Så det är snart sommarlov igen :) det är ju gött.

Ha de bra♥
Chao

Måndag

Hejsan på er!
Idag är det måndag och bara två dagar till jul. När jag väl tänker på det kommer jag på att jag har inte köpt alla julklappar. Men det ordnar sej. :)

Jag sitter här vid datorn och skriver lite i bloggen och lyssnar på the Killers. Sjukt bra band asså. :) Jag är helt såld på dom. :)
Jag ska snart gå ut och gå med Flipper :) Jag mår inte så bra så det ska bli skönt att komma ut lite :)

Vid tolv ska jag åka in till stan och köra upp för mopedkörkortet. Hur det kommer sluta är det ingen som vet, men jag ska klara det om det så ska ta hela dagen. Men jag kör faktikst ganska bra så kommer nog gå bra :) Jag är faktiskt inte ens nervös än. Men det är nog inget att vara nervös över. :)
Efter att jag har varit i stan ska jag se om jag kan komma iväg till stallet lite. Jag var där en sväng igår och red lite. Eller vi var ute en ganska bra sväng faktiskt. Det var svinkallt och vi skrittade bara eftersom att hästarna inte har varit igång på ett tag. Men det var ganska mysigt fast det var kallt. Tyras föl , Stina, har blivit så stor nu. Hon växer ju hur fort som helst verkligen.
Det var lite tomt i stallet utan Lillan, som åkte hem för ett tag sedan. Men det går bra. Hon kommer ju snart igen. :)

Nu ska jag gå ut och gå!
Ha de bra♥
Chao

The Killers <3


Jag och Tyra i sommeras, några veckor innan Stina kom :)


Hej =)

Hejsan alla!
Det var ett tag sedan. Men nu skriver jag igen. Det är ändå ganska kul att se att folk läser bloggen fast man inte skriver. :)  Tack för det.
Det har väl kanske inte hänt så mycket sen sist. Jag har köpt och fått ganska mycket nya kläder. Jag har vart på ett eller annat julbord. Sett en mycket bra film vid namn A Walk to Remember. Jag vet det är helt sjukt att jag inte har sett den förrän nu, men det är inget att göra något åt. Jag har skrivit teorin till mitt mopedkörkort. Jag fick (tro det eller ej) alla rätt. Det har jag redan skrivit en gång men skit samma :)
Jag ska köra upp imorn. Det kommer bli rätt skönt att ha det där jävla körkortet sen:)

Vi ses
Ha de bra♥
Chao

Salami on my mind...

Hejsan!
För några veckor sedan så gick vi som ska till Barcelona runt i kommunen och försökte sälja salami. Salami som skulle vara lättsålda enligt Delikateskungen, som gör dom. Men jag kan ju inte påstå att jag håller med dom. Jag fick sålt tolv stycken på två veckor. Jag skulle helst ha sålt 20 stycken. Kanske är dåligt av mej men jag frågade typ alla i släkten och som jag känner. Sedan var det några som fick sålt lite mer, men dom kanske har större släkt eller så känner dom mer eller så hittade dom alla människor som åt salami. Jaja i alla fall. Nu jag fått hem alla dom har så det luktar fan salami i hela huset. Jag tyckte att det luktade gott förut men nu börjar jag få huvudvärk.

Och gissa vem som fick alla rätt på teoriprovet till mopedkörkort?
Grattis till mej :D nu är det bara det roliga och lätta kvar. 
Hör av mej senare. Nu ska jag leta efter en låt som handlar om kärlek. Eller någon annan känsla. Ska redovis imorn om detta roliga ämne ;) 

Ha de bra♥
Chao

Nu är det jul igen :)

Hejsan allihopa!
Nu är det bara två veckor kvar till jul. Kul kul det. :)
 
Snön föll hårt idag. Vi i klassen och parallellklassen 9d skulle ut till tofta i detta väder vilket kanske inte var så roligt. Trodde vi. 
Vi skulle samlas vid kyrkans gård. Eftersom jag och Ellen var bland dom första på plats så gick vi in och väntade i församlingshemmet som fanns där. Ellen spelade på pianot och jag gick bara runt och fanns till. Sedan när fler hade kommit så fick vi gå en vandring ner till havet och in i Giacomina parken. Det sägs att det spökar där inne så lite elak som jag är passade jag på att skrämmas lite. Vi var indelade i grupper som vi gick med. Jag var med Hanna, Tim och Oscar. Desirée skulle vart med men hon dök inte upp. Sofie och Nathalie gjorde oss sällskap istället.
När vi kom fram till dit vi skulle så stod våran idrottslärare där och grillade korv. Sedan fick vi framföra våra redovisningar som va har tränat på. Nu kan jag väl inte påstå att våran grupp har lagt ner särskilt mycket tid på just det här momentet. Men det gick bra ändå tack vare hanna :). Hon hade skrivit om böner så att dom handlade om våra lärare. Efter alla hade redovisat fick vi reda på att det var en tävling. Och gissa vilka som vann. Vi. Grattis till oss :D. Sedan var det slut. Alla gick tillbaka till kyrkans gård. Jag och ellen hade turen att slippa gå tillbaka till stan. Bussen kom precis när vi kom fram till kyrkan.
Tyvärr fick jag inga bra bilder på detta. det var synd för det var ganska kul faktiskt. :D

Och när jag kom hem var jag nära på att dö av lycka. Mamma hade baka julgodis. Sånna där med nougat med marsipan runt och choklad över. Så himla goda är dom.

Och gissa vem som ska skriva för mopedkörkort imorn? Jo jag xD Jag började ju bara med det där i februari. Jag vet att jag kan vara lite seg men jag har haft väldigt mycket annat att göra. :) Så är det bara. 

Men ha de bra och så ses vi imorgon♥
Chao 


Three Days Grace - I Hate Everything About You

Jag mår bättre nu så jag får väl försöka häva mej iväg till skolan imorn. Mamma ska ändå in till stan, så jag kan åka med henne istället för att ta bussen. Efter skolan ska min klass och 9d iväg till lockörn och göra något. Vi ska typ redovisa något för varandra. Min grupphade inte kommit på så mycket sist jag var med när vi jobbade med det här. Jag får väl hoppas att dom har kommit fram till mer imorn.
Efter redovisningarna så ska vi göra något annat. Det är nog egentligen igen mer än lärarna som vet vad vi ska göra men det ligger en park i närheten som det tydligen ska spöka i så jag antar att vi ska gå på spökvandring eller nått. :D Skit kul eller vad iså fall.
Men det återstår att se vad det är.

Just nu sitter jag och lyssnar på Three Days Grace - I Hate Everything About You. Den är väldigt bra :) Som ni kanske märker så tycker jag att väldigt mycket är väldigt bra. Har ni inte märkt det så kommer ni märka det. Om ni fortsätter att läsa bloggen :)

Ska bara säga att jag längtar väldigt mycket till sommarn också. Jag gillar inte vädret som det är nu. Ska det vara vinter kan det väl iallfall vara snö ute.
Men det är ju bara några månader kvar till sommaren så jag får väl stå ut :)

Men nu ska jag gå och duscha.
Ha de bra♥
Chao





God morgon

Klockan är kvart över åtta nu och jag sitter här och skriver. Har typ inte sovit något i natt så jag är ganska trött, men jag ska inte till skolan idag eftersom jag inte mår så bra så det gör inte så mycket.

Igår gick jag ju hem ifrån skolan. När jag kom fram till tåghållplatsen satt Sara Johansson där och väntade. Jag och hon har inte pratat på ett tag så det var kul.
När jag kom hem så var farmor hemma hos oss och bakade. Dom håller på att göra om i hennes kök så hon kan inte vara där. Så medans hon bakade låg jag inne på soffan i tv-rummet och kollade på Mamma Mia. Asså den filmen är fan helt sjukt bra. Jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. :)

Nu ska jag gå och äta frukost. Jag skriver mer senare. :)
Ha de bra♥
Chao


Sjuk...

Hejsan!
 Nu har jag typ precis kommit hem ifrån skolan. Jag mår inte så bra så jag ska snart gå och lägga mej. Inte så bra att bli sjuk nu. Får hoppas på att det inte håller på så länge. 
Farmor är här och bakar så om jag har tur så kanske jag kan få några kakor (a).  

Igår hade ju vi tårtbuffé. Det kunde väl gått bättre men vi fick i alla fall in lite pengar. Nu har vi fått in en tredjedel utav vad vi behöver.  Det var många tårtor som var väldigt goda, så ni som inte var där missade något. :) 

Kollade ni på Stjärnor på is i lördags eller? Vad var det jag sa? Markus vann ju :D. Stort grattis till honom.

Nu ska jag gå och göra något annat så vi ses senare.
Ha de bra♥ 
Chao

 

Tårtbuffé imorn

Hejsan igen!
Igår var jag ju på 8f:s julshow. Det var faktiskt ganska underhållande.
I början hade dom lite problem med ena micken men det rättade ganska snabbt till sej.
Dom sjöng många och bra julsånger och bjöd på fika. Dom hade även auktion, där dom säljde bland annat speglar och kaktusar. Eftersom att vi kom lite sent så missade vi lottförsäljningen.
Men jag fällde inga större tårar för det. Alice, Stinas lillasyster fick lotter utav deras farmor och farfar, som hade kommit en stund innan oss. 
Jag fick tyvärr inga bra bilder på framträndanet, men jag hittade en bild på mej och Stina som tog för ett tag sedan.
 

 

Nu är nästa grej tårtbuffén. Den är imorn kl 15.00 på ruden.
Det kostar 50 kr och alla som vill år komma. Pengarna kommer att gå till en resa till Barcelona.
Så det är bara bra om många kommer. :)

Men ha de bra så länga och så hörs vi♥
Chao


Tårtor =)

Hejsan alla!
Just nu håller jag på att baka tårtor. Vi ska nämligen ha tårtbuffé på skolan imorn.
Så alla som vill får komma. Jag är inte så bra på att baka så ni kan ju nästan räkna ut hur mina tårtor ser ut. 
Men dom kan ju faktiskt vara goda fast dom ser ut som stryk.
 
Nu måste jag forstätta att baka. Men jag skriver sedan.
Ha de bra♥
Chao

Meningen med livet?

Vad är meningen med livet? Jag har ingen aning. Vi håller på att prata om känslor i våran klass.
En kille tog upp det här med meningen med livet. Jag fatta typ inte vad han snackade om då,
men jag tror att han gör det nu. Han sa att han trodde att hans liv redan var förbestämt.
Att allt han gjorde hade någon redan bestämt att han skulle göra. Det som skulle hända honom visste någon redan att det skulle hända.
Det kanske är så det är. Det kanske redan är bestämt att jag ska ligga på en parkbänk med en ölflaska i handen. Eller att jag kommer tjäna 30 miljoner efter skatt varje år och jobba som något jättestort.
Det är ju egentligen ingen som vet. Som t.ex vad som händer efter döden. Det är ingen som vet det heller. Sånt här är ganska läskigt egentligen. Jag är inte rädd för att dö. Men jag är rädd för att lida in i döden. Men det är nog egentligen alla. Eller i alla fall dom flesta.

Ha det bra♥
Chao


Julshow idag =)

Jag sa ju att jag behövde plugga igår. Men det blev inte så mycket igår heller. Det är ju bara så tråkigt. Men det är ett måste. Jag ligger ju egentligen inte efter, men det är så gött när det är klart. Istället gick jag ut och gick. Lillebror och hund var med ute. Det är ju ganska mörkt ute nu och eftersom att jag bor ute på landet (bushen som vissa kallar det) så ser man typ ingenting. Det är tur att man inte är mörkrädd. :)

Ikväll blir det julshow. Stinas föräldrar kommer och hämtar mej 20 över fem så det börjar bli lite bråttom och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Men det blir väl något gammalt. Jag skulle behöva ta en heldag ute på stan med bara shopping. Det behövs verkligen bytas ut lite i garderoden.

Jag ska försöka skriva en rad senare när jag kommer hem. Har ingen aning om när det blir. Måste kolla på Idol också. Om jag hinner vill säga. Det är ju jättebra nu. Kevin kommer ju säkert att vinna. Robin är ju skitsnygg så man vill  att han ska vara kvar för det och Alice sjunger faktiskt också jättebra. 

Imorgon är det ju final i Stjärnor på is. Det är ju också spännande. Jag är ju helt bergsäker på att Markus kommer vinna. Men dom andra har ju också blivit jättebra. Vad tror ni? Själv har aldrig kunnat åka skridskor. Jag ramlar så fort jag kommer ut på isen. Men det är ju tur att inte alla är lika dåliga som jag är. xD 

Nu måste jag gå och börja göra mej i ordning. :)
Ha de bra♥
Chao



  


Hejsan alla :)

Jag har ju inte skrivit så mycket här men jag bestämde mej för ett tag sedan att lägga ner bloggen.
Jag hade ju ändå inget att skriva om. Det händer så lite och ointressanta saker i mitt liv
så att det är nog ingen normal person som vill lyssna.
Men jag bestämde mej för att starta upp den igen eftersom det är ganska roligt att skriva lite ibland.

Idag jar vi haft engelskaprov. Det gick ganska bra faktiskt. Det kan man inte tro om mej kanske...
Vi fick reda på våra spanskaprov för några dagar sedan också. Och tro det eller ej, men jag fick ganska bra på det också. Jag kanske kommer att komma någonstans i den här världen trots allt.

I morgon kväll ska jag gå på julshow. Stina Franzen och hennes klass håller på att samla in pengar till deras klassresa så dom ska sjunga julsånger och sånt. Det kanske blir roligt. xD

Eftersom vi just nu är i fullgång med att redovisa våra egna arbeten i Kemi så borde jag väl egentligen sitta och skriva om lussebullar och saffran, så  jag får väl göra det nu.

Ha de bra♥
Chao




Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Ida Axelsson!
Välkommen till mitt liv!

Ha de bra♥
Chao
 



RSS 2.0