Måndag

Tjoho allihopa!!

Idag var det ju måndag igen.
Precis som det brukar vara i början på veckan. Och jag har egentligen ingen vettingt att berätta. Precis som det brukar vara. Eller jag tror inte det i alla fall. Men det kanske kommer något senare. Jo, jag har gått och blivit väldigt förkyld. Fast det kanske inte var så roligt att veta.  

Idag mina kära vänner ska jag inte lämna datorn förrän jag har gjort klart powerpointen. Men jag har till 5 i 10 på mej, så jag hoppas att jag ska hinna. 5 i 10 så är det ju Ballar av stål. Det missar jag inte.

Ha de bra så länge!

Pusstja <3


Älskar denna låten.
Lyssna på den!


söndag

Jag håller på och somnar. Jag är verkligen jättetrött och så får jag inte gjort något heller. Jag skulle städat och gjort klart powerpointen. Jag har inte gjort något utav det. Jag gick och solade istället. Jag får fan ta och skärpå mej nu. 

Fast jag måste platta håret först innan jag gör något annat, för det står åt alla håll.
Ha en bra eftermiddag.
Pusshej<33 



God morgon

Sovit gott? Hoppas det. Det har inte jag. När jag skulle somna mådde jag jätteilla och när jag vaknade hade jag jätteont i halsen. Men så kan det vara.

Idag är det söndag. Det hoppas jag att alla vet. Och så är det ju sommar också! Eller kanske inte sommar, men sommartid. Det är ett steg i rätt riktning. Det känns väl bra?
Idag så händer det väl kanske inte så mycket. Jag ska försöka städa på mitt rum och göra klart den där jäkla powerpointen. Gossip Girl är ju klockan 19.00 på 5:an också. Det missar jag inte. Efter där blir det lite jobbigt. Först är det ju Wiepout. Det ska jag nog kolla på. Men sen är det Borkmanns punkt på 4:an och Sanningen ögonblick på 5:an. Vad ska jag välja? Jag tycker väldigt mycket om Van Veeteren, men jag tycker att Sanningens ögonblick är hur roligt som helst att kolla på. 

Jag får väl se vad som faller mej i smaken.
Ha en bra dag

Pusshej<3
  


Regnet det bara öser ner




Liten paus i allt pluggande. Det går lite segt med den där powerpointen. Den blev ju inte klar igår. Men idag hoppas jag att den blir färdig. Nu ska jag ut i regnet med Flipper. Roligt värre eller vad säger ni?

Ha de bra!

Nu gråter jag nästan

Jo nu sitter jag här och nästan lipar. Jag får akta så att det inte rinner över och gör ränder i sminket för der ju inte så vackert.
Jag hittade en lite del utav filmen på Youtube. Blev jätteglad. Den är så fruktansvärt fin och bra och allt är så vackert och sorgligt och gud vet allt vad det är. Och nu sitter jag här också nästan gråter. Så kan de va! 

So long my dear friends!


 

Skönheten och Odjuret

Nu vill jag verkligen se Skönheten och Odjuret. Jag vet inte varför, men jag vill verkligen det. Den filmen är väl ändå underbar. Det är äkta kärlek. Inte sån där kall, slåtsas kärlek som det finns på riktigt. Det är synd att det inte finns mer sådan kärlek i världen. Det finns säkert någonstans, men det är riktigt sällsynt. 


 

Jag håller på att skratta ihjäl mej

Kommer ni ihåg Islands bidrag i esc år 2006? Det kanske är självklart att ni inte gör. Jag tror inte att det var så många som lade denna idiot på minnet. I alla fall inte med vilje. Jag kommer i alla fall ihåg hur utbuad hon blev i kvalet till finalen. Kanske inte var så konstigt eftersom att hon gick runt och skröt om hur "bra" hon var och hur dåliga alla andra var. Denna idiot, Silvia Night, har jag inte hört någonting om sedan dess. Hon kanske har gått under jorden eller tagit livet av sej. I videon ser hon ut som en clown och hennes två vänner, töntarna med solglasögonen, ser ut som hallickar. Men i alla fall. Jag sökte på youtube efter esc-bridrag till i år och då kom den skrattretande video upp. Jag höll på att skratta ihjäl mej. Seriöst. Det måste ju ha varit ett skämt.




Lördag

Hej hopp snopp! Haft en bra dag än så länge? Min har varit lite sisådär. Jag fick gå upp klockan 6, för jag skulle vara hos Halat 20 över 7. 20 över 9 så skulle vi vara på skolan för att sälja fika i cafeterian till  dom som skrev högskoleprovet. Men det gick faktiskt riktigt bra. Det kom nästan 100 st samtidigt som skulle ha fika. Dom 300 som skrev. 

När jag och Halat var klara så stack vi över till De La Gardie. Dom invigde nybygget, så dom visade upp alla linjer och så var det modevisningar och lite sånt. Senare kom även Dogge Doggelito eller vad han heter och Kevin Borg. Men så länge hann inte vi stanna. Jag tror att Kevin håller på och sjunger nu. Jag är inte något stort fan utav någon utav dom här killarna så det gjorde mej inte så mycket att jag inte han se dom. 

Jag höll på att inte komma hem heller.  Det stod på internet att det skulle gå ett tåg 5 över 12, men det kom inte så då hade jag ingen aning om hur jag skulle ta mej hem. Men sen så ringede pappa och sa att det gick en buss 10 i 1 så det fixade ju sej till slut.

Ett stort Grattis till Magnus och Annika som vann Let's Dance igårkväll. Dom förtjänade det faktiskt mer än Laila Bagge och hennes danspartner.


Ni får ha det så bra så länge så ses vi senare!

so long

Norges bidrag i esc

Nu sitter jag och kollar in Alexander Rybak. Han tävlar för Norge i Eurovision Song Contest. Dom spelar låten lite då och då på Mix Megapol, också säkert även på andra radiokanaler. Jag har ingen aning.
Låten är inte riktigt min smak. Men den blir bättre för varje gång jag hör den. Men Alexander är väl ändå lite söt? Eller? Kanske jag som har konstig smak. Men jag gillar inte rösten så mycket. Och så tycker jag absolut inte om att det står tre dårar i bak och hoppar som massa kängurur eller nått.
Jag får lite irländsk/skottländs känsla utav detta. Om han skulle vinna är det ju inte så långt till Norge. Då kan man ju åka dit och kolla nästa år.  

Vad tycker ni om detta?


Bakar :)

Tjolahopp!! Nu bakar jag chokladbollar. Ne inte just nu för då hade jag ju inte suttit här. Men jag väntar på att kaffet ska bli kallt så att jag kan fortsätta. Vi som ska åka till Barcelona ska sälja fika imorn när högskoleprovet skrivs here in town. Så det blev till att baka chokladbollar denna eftermiddag. Men det är kul :D

Ha de bra, vi ses snart.
pusshej <3

Ida Style 090327



Linne - HM
Jeans - Gina Tricot
Tröja - Veromoda

Vad hände idag eller?

Vad var det jag skådade när jag vaknade i morses? Massa jävla snö! Hur mycket som helst nästan. Och det var ju för tusan snöstorm utanför fönstret. Det var tur att mamma var så snäll så hon gick upp för min skull och skjutsade mej till bussen. Annars hade jag blåst bort eller frusit ihjäl. Men nu sitter jag här och inget är bortblåst eller ihjälfruset.

;D
So long

Något speciellt?

God eftermiddag på er! Hur står det till? Bra hoppas jag. Det är det i alla fall med mej.

Visst är det något speciellt med fredagar? Är det inte så? Det känns i alla fall väldigt bra när man får gå hem för dagen och har två dagar ledigt. Man kan bara ta det lugnt och skönt och göra lite vad man vill. Det tycker i alla fall jag att det är väldigt bra.

Min dag har bestått utav tre lektioner. Syslöjd, SO och Svenska. Jag skulle haft matte också men då var jag på ett möte om spanska-resan. I syslöjden gör jag ett linne. Tro det eller ej. Fast det verkar som att alla tjejer gör kläder eller nått i stil med det. I SO:n så gick läraren igenom grunderna för islam och judendom. Mycket intressant det där. Och på svenska läste vi bara. Eller det var väl meningen med att vi skulle läsa i alla fall. Men det finns ju många störande människor i alla klasser så även i min.  Läraren skulle gå igenom resultaten vi fått på dom nationella proven i svenska så alla sprang typ runt och skrek och hade sej.


Och nu är det bara 45 dagar till jag åker till Barcelona. Gött mos. Och eftar Barcelona åker jag till Rhodos. (Det är faktiskt bara en dag i mellan från att jag kommer hem till att jag ska åka igen.) Och sen senare i sommar så åker jag till skåne. Gött va? Erkänn att ni blir lite avundsjuka. Haha.

Ha en fett nice eftermiddag!
Vi ses sen.

Puss på er!


Barcelona


Rhodos


Skåne

Ida Style



Linne - JC
Tröja - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Skor - Från något ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu :) 

Ha en bra kväll!

Helt förtrollad!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är helt förtrollad! Jag är helt såld. Halat skickade världens underbaraste video till mej nyss. Jag är helt förälskad. Världens gulligaste kille, med världens underbaraste röst. Helst underbart med andra ord. Jättefint verkligen.

Här har ni det underbara videoklippet.


Back in black

Nu är jag tillbaka från min lilla motionsrunda. Jag gick med stavar så det gick ganska fort. Jag har bestämt mej för att min rumps ska bli lite finare till sommaren så jag ska försöka gå lite varje dag. Jag gör ju redan det eftersom att jag går till bussen och det är ju nästan två kilometer. men det måste tydligen till ännu mer för att det ska hända något så nu blir det ta i med hårdhandskarna. 

Nu ska jag göra klart powerpointen!

See you later!
 

Motionera

Nu ska jag ut och gå men sötnöt Flipper. Det ska bli lite skönt att komma ut och röra på sej

Flipper fyller snart år. Undrar vad jag ska ge till honom. Något jättefint. Det förtjänar han. 

Vi ses sen
So long, so good <33
  



Torsdag

God dag på er min kära vänner! Hur står det till denna vackra dag? Bra hoppas jag. Jag har fått hem klänningen som jag lade undan på MQ igår. Den sitter bara så jätteperfekt. Sjukt fin är den också. Jag tycker verkligen jättemycket om den. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag kommer väl att sitta här framför datorn som vanligt. Det blir väl lite utav varje. Lite blogg, lite plugg, lite msn och lite annat. Jag ska försöka bli klar med min powerpoint till SO:n. Men det är inte så mycket kvar så det går nog bra. 

Ni får ha de så bra så länge!
Här har ni en rolig film ni kan kolla på.

Later ;) 



Långtråkigt

Nu kom jag tillbaka från tv-soffan. Rent hus slutade precis. Det var ricktigt äckligt idag. När man sitter med en macka i handen och dom pratar om massa larver som kryper omkring på golvet så blir det bara ännu äckligare. Men det är ändå ganska intressant. Sen kan jag inte heller förstå att det finns folk som bor med saker från golv till tak. Hon som dom städade åt idag hade nästan tio ton med saker i en trea. Lite läskigt.

Imorgon så börjar jag klockan åtta. Det brukar jag inte göra men vi har flyttat våran gympalektion så vi slutade två istället för tre idag. Men vi får väl se om jag orkar upp. Men det gör jag nog. Hoppas jag i alla fall.

Just nu har jag väldigt tråkigt. Jag måste hitta något som livar upp stämningen lite. Eller så ska jag gå och kolla på Hundtricket. Det var en bra idé. Det gör jag.

Vi ses imorn!
Ha de bra tills dess!!

Pusshejj<3


Jag har hittat det!!

För ungefär en månad sen så tjatade jag om att jag ville att det skulle finnas ett tv-program som va så bra att man nästan skulle kunna ta livet av sej för att inte missa. Och jag har hittat det nu. Det har ju egentligen funnits framför ögonen på mej hela tiden. Men nu har jag fattat att det är det som jag har letat efter. Gossip Girl. Det är ett program som jag istort sett skulle kunna göra vad som helst för att se. Jag verkligen älskar det programmet. Jag kan sitta och tjata i timmar om vad som hände för flera avsnitt sen.

Det är verkligen det bästa programmet som någonsin har gått på tv!



Härliga onsdag

Hola amigos! Hur är det med er? Med mej är det bara bra. Just nu är huvudvärken som bortblåst. Fast den har dykt upp lite då och då under dagen.
Men vädret idag har ju bara varit underbart. Det har varit varmt och det känns riktigt att våren är på väg. Kanske redan har kommit lite.
Vi hade nationellt prov idag i engelska. Det gick bra. Det kändes bra i alla fall. Vi skulle skriva om en händelse som hade berört hela världen, vårat land, våran familj eller en själv, eller ett beslut som man skulle ta i framtiden. Jag valde att skriva om vart jag vart jag skulle studera och jobba.

Efter provet så hade våran klass håltimma fram till 20 i tolv så jag, Emma och Halat gick och käkade på Elake Måns. Det var jättegott med en kycklingbaguette. Jag var jättesugen på det.

Efter skolan gick vi en sväng på stan också. Jag hittade en jättesöt klänning på MQ. den va verkligen jättefin. Men jag hade inte tillräckligt mycket pengar med mej så jag fick hänga undan den. Men imorgon får den lilla godbiten hänga med mej hem.


Nu ska jag ta och plugga lite.
Ni får ha de så bra så länge så ses vi senare.

Puss<3



Käket på Elake Måns.


Emma


Jag och Halat


Emma och Halat


Jag och Emma


Halat


Älskade klänning <3

Tisdag

Jag kom precis ner ifrån mitt rum där jag har legat och kollat på Schindler's List i tre timmar. Mycket bra film. Bara att man gråter så förfärligt i slutet.

Jag åkte hem ifrån skolan förut för huvudvärken ville verkligen inte ge sej. Men nu är den nästan borta. Jag hann att ta lite bilder innan jag åkte hem. När jag och Emma skulle läsa på svenska.

Nu blir det nog inget mer skrivet idag. Jag är verkligen jättetrött.

Ha de bra, så ses vi imorn

puss<33








Ny design

Hejsan på er! Som ni ser så har det hänt lite med designen på bloggen. Det är tack vare Emma kan jag bara säga. För om jag skulle ha gjort det själv skulle det aldrig ha hänt nått. Jag är en utav dom få som inte har tillräckligt med hjärnceller för att fatta hur man ska göra för att ändra. Men nu har jag ju lärt mej det, så nu kommer jag säkert ändra hej vilt.

Haha

so long<33

Good morning everyone

Denna kära dag har redan satt sina spår. Med en väldigt irriterande huvuvdvärk! Inte kul alls. Men till skolan kan man gå ändå. Fast man kan ju gå hem ifrån skolan om det blir värre.  
Så jag ska ta och pallra mej iväg nu.

Men jag hoppas att ni får en bra dag.

Vi ses senare!

Pusshej <33



Söt sötare sötast

Han är allt utav det! Söt, sötare sötast.

Det finns ingen annan i världen som är sötare än Mumfie. Möjligtvis Nasse. För han är jag också ett stort fan av.

Jag sökte lite på google och plötsligt dök en bild på Mumfie upp och då kom barndomsminnena tillbaka. Haha :)


Fågelskrämman, Rosie och Mumfie :D


VS

Nasse :D


Huvudvärksstatusen går uppåt...

Nu har jag nog lagt det där med pluggandet åt sidan. Jag börjar få ont i huvudet. Men den där låten går om och om igen, hela tiden just nu. Hur bra som helst!

Någon som vet om det går något bra på tv i kväll? Fast jag ska nog inte kolla på tv. Kanske ta två alvedon och gå och lägga mej. Det låter som en bättre ide. Men jag ska läsa lite bloggar först.

Men ni får ha en bra kväll
om vi inte ses senare ikväll, så ses vi imorn.

Pusstja <3

Ännu mer överlycklig!!

Nu har jag hittat hela låten också!! Den är ju helt sjukt bra. Den här dagen blir ju bara bättre och bättre och nu är den snart slut. Men inte än. Jag måste hinna plugga lite till. Men det hindrar mej inte från att lyssna på låten.

Lyssna, titta och njut!


Totalt överlycklig!!

Hur är det med er denna vackra måndag då? Bra, hoppas jag. Det är det i alla fall med mej. För jag belv helt överlycklig nyss kan jag ju bara säga.
Har ni sett den där reklamen med Billys Skyscraper Pizza? Men gud vad är det för fråga eller? Det är väl sjlvklart att ni har eller? Har ni inte det så får ni se den nu.

Totally in love with the guy!! Jag ÄLSKAR reklamen!!

So long <3



Våren är här

Nu känns det som att våren är här. Tycker inte ni det också? 

Det är ju varmt ute nästan. I alla fall inte jättekallt.
Och så har det kommit blommor. Snödroppar. Eller vitsippor. Jag glömmer alltid av vilket som är vilket. Men jag tror att det här är snödroppar. Men jag skriver vitsippor också, så har jag inte helt fel om jag nu skulle ha fel. 

Aja ha de bra.
Vi ses snart
 
pysshej <3 


Niornas bal

Hejsan på er!
Vaknade idag väldigt tidigt med tanke på vad som hände igår.
Det var ju Niornas bal. Jag brukar kunna sova ganska länge när jag har varit ute på något, men inte den här gången.
Jag kom hem till Halat vid halv fem. Då gjorde vi iordning oss. Hon sminkade mej och gjorde iordning mitt hår. Hon är rätt grymm på sånt.  
Balen började med mingel vid sju. Maten bestående utav potatissallad och rostbiff med frukt och grönsaker serverades klockan åtta. Till efterrätt fick vi kladdkaka och grädde. Det var mycket gott.
Vid nio, halv tio, så började spexet. Jag såg dock inte så mycket utav det eftersom jag och Lisa gömde oss på toaletten. Balkomittén drog fram folk framför alla och lät dom göra massa pinsamma saker. Och när det gäller sånt så är inte jag så bra på att bjuda på mej själv.
När spexet var klart så blev det dans. Och sedan blev det lite stripp också.

Ett stort tack till balkomittén och till alla nior och lärare som var där och gjorde kvällen bra.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Sedan blir det till att sola en liten stund. Och efter det ska jag städa mitt rum igen. Det blir rätt snabbt stökigt där uppe. Och efter det vet jag inte vad jag ska göra.  Men jag kommer säkert på nått.



So long <3


Jag igår :)


Halat som gjorde kvällen bättre :)


Joel och Julia


Rebecca


Några grabbar


En del utav balkomittén


Lite glada miner :)


Väntar på mat:)


Jag och Lisa när spexet höll på xD


Emelie, Anna och Halat :)


Chokladbollar

Nu är jag klar med chokladbollarna.

Dom blev faktiskt jättegod. Det uppstod bara ett litet problem.Jag hade varken pärlsocker eller kokos hemma. Men det stod på havregrynspåsen att man kunde använda havregryn också. Så det fick bli så.

Det blev inte så många men dom kommer räcka och bli över.
Detta kommer bli jättebra till Gossip Girl som börjar om en halvtimma också. :)

Ha de bra så länge så ses vi sen

pusshej<33



Tidsfördriv <33

Nu vet jag vad jag ska göra!


Jag ska baka chokladbollar!!! :D Mums på det säger jag ju bara

Ha de bra
pusshej <33

söndag

Tjena godingar! Hur är det med er? Hoppas att det är bra. Det är det i alla fall för mej.

Jag har nyss vaknat. Jag skulle gå och lägga mej och läsa, och då råkade jag somna. Så jag har sovit nästan tre timmar. Lyckat eller. Men jag kommer nog kunna kolla på Beck ikväll utan att behöva gäspa i alla fall.

Just nu sitter jag och lyssnar på Erik Hassle. Han har så härlig röst. Sen så kanske inte han är så jäkla snygg, men det funkar ändå.

Ni får ha de så bra så länge!

Bye bye <3

Godmorgon

Idag vaknade jag väldigt tidigt men jag orkade inte gå upp. Så de kan vara ibland.

Nu ska jag snart ut och springa. Jag ska försöka hitta en annan runda idag. Det är så tråkigt att springa samma hela tiden.
Jag har inget planerat för dagen mer än att jag ska plugga lite. Jag ska förbereda en redovisning. Jag har ingen aning om hur många jag ska redovisa för, men det blir säkert bra :)

Ni får ha de så bra så länge :)

So long <33


Grattis Malena Ernman

Ett stort grattis till Malena Ernman som vann Melodifestivalen 2009 med La Voix!!

Själv tyckte jag ju att H.E.A.T skulle ha vunnit, men man kan inte alltid vara nöjd. Dessutom tycker jag att Malena gjorde jättebra ifrån sej och låten blir bättre för varje gång man hör den :)

Ha de bra allihopa vi ses imorn.

pusshej <33


Systrar i jeans - Andra sommaren

Jag är ett ganska stort fan utav Systrar i jeans. Jag kan kolla på den filmen flera gånger i vecken och Jag har läst böckerna.  Så därför blev jag ganska glad när jag läste i senaste nummret utav Vecko Revyn att en andra film är på väg. Jag hade faktiskt ingen aning om det.. Systrar i jeans - Andra sommaren. Det ska bli så underbart kul att se den filmen.
Jag längtar starkt!!


Nu är det inte långt kvar till melodifestivalen

Ha de bra
 pusshej <33







I am the Queen

Nu har ja städat klart. Äntligen. Ibland så är det ju kul att städa, men inte alltid. Och idag var det en tråkig gång. Haha.  Efter städet så satte jag mej framör teven och kollade på Lotta på bråkmakargatan. Det var så länge jag såg. Hon är ju så söt den där lilla tjejen. 
"Den där farbrorn har en vårta på hakan."
"Tyst Lotta!"
"Vet han inte om att han har en vårta på hakan?"  
Jag skrattade så jag höll på att dö. Och bredvid satt pappa. Han tyckte nog inte att det var nått kul. Han skrattade inte i alla fall.

Nu ska jag laga mat. Tacos blir det idag.

Ni får ha det så bra så ses vi sen.

Glöm inte:
I am the Queen.

pusshej <33




Lördag

Nu är jag snart klar med städningen. Men jag tar en liten paus ett tag nu. Nyss så var jag inne och läste på Kissies och Dessies bloggar. Deras eviga gräl om vem som tar efter vem, vem som är blondast, vem som säger vad och bla bla bla. Fan, lägg ner tjejer. Ni är ju lika mycket fjortis båda två fast det skiljer 4 år mellan er. Men även fast ni håller på som ni gör så kommer ni säkert också hitta era liv någon gång.

På fredag är det niornas bal. Det ska bli mycket kul. Farmor var här förut med klänningen. Jag har provat den hur många gånger som helst nu. Hon har ju sytt om mammas gamla klänning, så att jag ska kunna ha den på balen. Det är ju egentligen ingen bal. Dresscoden är cocktailklänning så balen borde egentligen heta niornas fest. Men det är inte jag som sitter i balkomittén så jag har väl inget att säga till om.

Nu ska jag fortsätta att städa. Ni får ha de så bra så länge så ses vi snart igen.

Pusshej <33

Tidernas Final!

Eftersom att alla är så jäkla bra så är det ganska svårt att säga att: Den kommer vinna. Det nästan omöjligt. Men jag kan säga att jag kommer att hejja på H.E.A.T av hela mitt hjärta. Deras låt är jäkla bra, så det finns inte ord. Nästan lika bra som Hardcoe Superstar.


Startfältet för Finalen med stort F:

1. Måns Zelmerlöw -
Hope & Glory
2. Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
3. Agnes -  Love Love Love
4. H.E.A.T - 1000 Miles
5. Emilia - You're My World
6. Alcazar - Stay The Night
7. Sarah Dawn Finer - Moving On
8. E.M.D. - Baby, Godbye
9. Sofia - Alla
10. Molly Sandén - Så  vill stjärnorna
11. Malena Ernman - La Voix

Grym startfält för Kvällen. Jag har lyssnat på alla låtar säkert tre, fyra gånger idag. Och hur många gånger som helst igår. Det känns lite som svenska melodifestivalshistorians final. 

Nu ska jag städa. Det låter väl kul?
Haha
Ni får ha det så bra så ses vi senare

pusstjaaa<33



Hejsan

Hej på er!

Förlåt för att jag inte ha skrivit på ett tag.
Men det har varit lite mycket nu. Men jag ska föröka bli bättre på att skriva mer.  Idag har det inte hänt så mycket än. Men det kommer ju att hända nått idag. Ikväll är det ju tidernas Final. Finalen med stort F. Melodifestivals Finalen . Alla låtarna är verkligen bra. Det är första gången som alla låtarna är bra. Det kommer bli sjukt spännande.

Jag kommer snart och skriver mer. Jag ska bara äta först
 Pusshej så länge

Måndag

Den här dagen har varit väldigt lik resten utav min vanliga dagar. Ganska vanlig asså med andra ord. Fast ändå ganska lugn. Jag började 20 över 8 med gympa. Det var Sofie som hade lektionen. Efter gympan så var det språk som gällde. Då satt jag, Halat, Emma och Sandra utanför klassrummet och pluggade. Sen var det käk. Jag och Halat hittade en så sjukt snygg kille i matsalen. Eller det var nog mest jag som hittade honom. Och jag hittade honom inte idag. Det var egentligen ganska länge sen. Haha.

Efter käket som var det matte. Det var nog den enda lektionen som jag jobbade riktigt bra på idag. Men det är ganska kul med matte. I alla fall ibland. 
Sedan var det SO. Där håller jag ju på med Förintelsen. Den kan jag nog snart utantill efter allt filmtittande under helgen. Så jag visade våran lärare dom där filmerna som är med på melodifestivalen Philman och Pål. Dom där som sjunger Tingeling Tingeling betyder jag ingenting. Han tyckte nog att dom var bra.

Sen var det bara fysik kvar och sedan slutade vi.  Så gick jag, Emma och Halat på stan. Jag hittade en grymt snygga skinnjacka på nått ställe som jag inte kommer ihåg nu, men den satt ta me fan perfekt. Så jag ska försöka fjäska lite för mamma :). Nu är det väl förintelseplugg som gäller.

Ni får ha det bra!

Pusshej<33

slappardag :)

Hejsan på er! Haft en bra dag? Skönt för er i så fall. Min dag har mest bestått av tv. Film och massa tv-program. Jag kan säga att jag har slappat ganska ordentligt idag.  Men sådana dagar är nödvändiga för att man ska klara alla andra.

Jag kollade på hela Schindler's List och på dom avsnitten som jag missad på Auschwitz igår. Nu kan jag nog snart hela förintelsen utantill. Det kan ju vara bra när jag ska redovisa. Då behöver jag ju inte ha stödord. Hemsk historia det där. det kan nog vara bra att ha med sej ett stort papper med stödord fram så jag har något att gömma mej bakom om jag skulle börja gråta. Men nog om det. 

Det var ju Gossip Girl idag också. Det där programmet blir ju bara bättre och bättre. Det är ju helst sjukt bra nu. Alla håller på med alla och ingen vet hur dom vill ha det. Det kanske låter lite konstigt att man tycker att sånt är bra. Men på teve är det ju det. Hade någon som jag känner hållt på så i verkligheten hade jag blivit helt förbannad. Men när jag väl tänker efter så känner jag ganska många...

Nu ska jag leta efter något att läsa. Jag läste ut Hjärtans fröjd förut, så jag måste hitta något nytt. Jag får nog låna andra boken i Twilight serien imorn utav Nathalie. Men jag har ju en Vecko Revyn som jag inte har läst så mycket i. Den får det nog bli. 

Nu ska jag dra och käka. 
Ni får ha de så bra så ses vi sen eller imorn.

Pusshej<33 

Är en andra chans allt som behövs?

Visst är det märkligt att vissa saker förändras andra gången man ser, hör eller lägger märke till dom. Som nyss, när jag kollade på melodifestivalen. Caroline Af Ugglas. Henne har jag nog tänkt på förut som jag gör nu. Förut så tyckte jag att hon mest bara var en weird människa som hoppade runt som en annan tokstolle. Men idag när hon sjöng så kändes det bara så äkta. Det var liksom för äkta för att vara med i melodifestivalen. Det var därför hon kom vidare till final. Det kan jag slå vad om. Ibland så är kanske allt som behövs en andra chans. Jag hade nog egentligen hellre sett Star Pilots i finalen. Men Caroline är värd platsen.

Något som var lite tråkigt, var att inte Lili & Susie kom till final. Det var dom väl ändå värda?  Sarah Dawn Finer va ju absolut inte bättre än dom. Inte en chans. Men sånt är livet. Jag kan inte styra över hela svenska folket vare sej jag vill eller inte. Det är bara att hoppas på att det går bra för H.E.A.T i finalen. Jag tror faktiskt att dom har en ganska bra chans i Moskva om alla länder bara slutade att kompisrösta.

Nu kan jag bara tala om att jag har lyckats läsa ut boken. Det har tagit lång tid men nu har jag redan börjat på en ny, Hjärtans Fröjd. Den verkar inte vara riktigt my kind of book men jag ska ge den är ett försök. Jag gillar inte att inte läsa ut böcker. Då kommer jag bara gå runt och undra hur dom skulle ha slutat.

Nu ska jag nog dra mej tillbaka. Det blir nog ingen fotboll imorn. Det blir istället till att kolla på Schindler's List. Men värre saker finns väl att göra. Kanske.

Ha de bra så ses vi imorn!!

Godnatt

Min lördag så här långt

Den här dagen tar ju aldrig slut. Den känns ju hur lång som helst. Jag vaknade ganska tidigt. Det kan ju ha med det att göra. Det första jag gjorde var att sätta på Auschwitz. Jag tänkte att det kan vara skönt att ha kollat klart på den. Men jag räknade inte riktigt med att den skulle vara fyra, fem timmar lång. Plus att jag nyss upptäckte att jag har missat två eller tre avsintt också. Men jag tänkte att jag skulle gå och lägga mej nu,sova fram till Melodifestivalen börjar och sen sitta uppe hela natten och kolla klart på Auschwitz och där efter Schindler's List. Det låter väl som en ganska bra idé? Fast jag ska ju upp och kolla på fotboll imorn om vi kommer in till stan. Och matchen börjar ju 10. Så idén kanske inte var så bra i alla fall. Jag tämker inte stå där och gäspa och längta efter att komma hem.

Ikväll så är det väl Melodifestivalen som gäller mest. Jag kan ärligt erkänna att jag nästan glömt bort vilka som ska vara med i Andra chansen. Alla som jag tycker är bra har gått till finalen redan. Men Scotts ska väl vara med i Andra chansen? Då får jag väl hejja lite på dom i alla fall. Inte för att jag är så förtjust i dansband. Melodifestival skivan håller på att gå sej varm hemma. Man glömmer ju av vilka låtar som har varit med så när man hör vissa låtar så blir man lite: Just det ja, det var ju den här som... Sånt är lite kul. Den bästa låten jag jan redan utantill. I can walk a 1.000 miles to be whit you. I'll catch a fallin' star. Den är ju hur bra som helst verkligen. H.E.A.T rules.

Nu ska jag gå och läsa ut boken. Nu kommer det nog gå idag. Det är ju bara 20 sidor kvar eller nått. Sen ska jag läsa Hjärtans fröjd som jag fick låna utav Halat.

Ha en bra eftermiddag!

Puss på er <33


Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter en utflykt med mamma. Det var mycket trevligt. Nu har jag, eller inte jag men mamma, köpt Schindler's List och dokumentären om Auschwits till mej. Jag har kollat en liten del utav Auschwits filmen och jag har faktiskt inte gråtit än. Men jag blir jävligt tagen utav den. Men jag ska nog klara av det.

Jag gick till mammas jobb efter skolan för att vänta. Men jag kom dit alldeles för tidigt så jag gick och kollade på skor och kläder under tiden. Jag hittade ett par jättesnygga skor inne i skoraffären som ligger precis bredvis mammas jobb. Dom ska jag ha på balen. Ni får tyvärr inte se dom idag. Men i morgon ska jag försöka ta ett kort och lägga ut på bloggen.

Efter att jag hade hittat skorna så gick jag tillbaka för att handla medans mamma gick och böt om. Så jag gick inne i mataffären med Harcore Superstar på högst volym i örat och körde i stort sett ner allt och alla som kom ivägen för kundvagnen. Men jag tror att alla som jag körde över klarade sej ganska bra, och det blev väl ingen större skada på inredningen heller.

Det bästa utav alla idag var nog att jag fick pizza till kvällsmat. Det har jag varit sugen på i 3 veckor eller nått. :)


Nu ska jag väl pallra mej iväg och kolla klart på Auschwits.
 
Hoppas ni får en bra kväll!!

 puss på er <33



I skolan

Hejsan på er! Nu sitter jag i skolans datasal och ska väl egentligen läsa om Förintelsen, men jag skriver en liten rad här i stället.

Fredagar är väl en väldigt bra dag? Det är kortaste dagen i skolveckan, det är dagen före helg och man kan göra typ vad man vill utan behöva tänka på att man ska upp till skolan imorn. Gött de.

Jag, Felicia och Hanna sitter och kommentrar Twilight. Böckerna och filmen. Jag har inte sett filmen så jag kan inte säga så mycket om den, men böckerna hittar jag verkligen inget fel på. Jag kan inte slita mej från dom när jag väl har börjat. Tyvärr har jag inte så mycket tid till att läsa. Jag rekomenderar dom starkt.

Nyss så skrämde läraren ihjäl mej. Hon stod bredvid mej när jag läste Felicias blogg. Sedan skulle jag vända mej om för att kolla vart hon var och då står hon där och bara kollar på mej. Jag blev fan skiträdd.

Efter skolan så bär det av till mammas jobb för att käka. Sedan ska vi åka och kolla på skor till balen. Och när vi ändå är ute och far så ska vi åka till Ginza och köpa filmer om Förintelsen. Så jag kommer nog tillbringa kvällen gråtandes. Jag tycker att det är lite jobbigt att läsa om Förintelsen. Jag vet inte vad som händer men jag tycker att det är så sorgligt att jag börjar gråta. Lite pinsamt att redovisa om det inför klassen och lipa sen när jag ska redovisa om det.

Ne nu får ni fortsätta i ensamhet. I alla fall tills jag kommer hem i kväll.  

Ha de bra!!

Pusshej <33

Hardcore Superstar



Hardcore Superstar - Liberation

Blogga = Glamorösare liv?

Jag har upptäckt en liten sak. Och jag vet att det är inte bara jag. Jag har hört andra som har sagt det, och jag kommer ihåg att jag kollade på ett program som hette någonting med älska språk eller nått sånt där, och där va i alla fall Anders Rydell med. Och han pratade om samma sak. Det är att många bloggare kliver in i nått överglamoröst liv när dom loggar in på sin blogg. Jag menar att när man läser olika bloggar så verkar det nästan som att alla som skriver är totalt stenrika och lever värsta jävla kändislivet och kan köpa ungefär vad som helst, gå och äta vart som helst, festa vart som helst.  Göra i stort sett vad som helst. Och vissa utav dom här bloggarna jag pratar om tjänar inte pengar på sitt bloggande.

Är det verkligen så? Jag undrar det asså.  Jag tycker att det är knepigt. För jag kan defintivt inte köpa klänningar för tusentals kronor bra för att jag skriver lite då och då. På ett sätt tycker jag att det är bra att man kan fantisera sej bort och låtsas att  man kan köpa dyra skor och dyrt smink, men ibland går det till överdrift.

Jag säger inte att alla låtsas, för en del tjänar ju faktiskt pengar på att blogga och då kanske livet blir glamorösare, men många göra det.

 Hur som helst var det i alla fall väldigt skönt med en liten promenad. Jag hade tänkt att få bort fettvecken under rumpan. Jag hade tänkt mej nått i stil med att faktiskt gå upp i vikt. I muskler då förstås. Jag ska prova på en liten träningsmetod som jag har hittat. Vi får se om det funkar.

Nu börjar väl snart Sveriges värsta bilförare som jag inte tänker missa, så jag får väl ta och pallra mej iväg mot teven.

Ni får ha en underbar kväll så ses antingen senare eller imorn.

Ha de bra!

puss puss <33



När jag kommer till Barcelona kommer jag i alla fall inte behöva ha allt
de här på mej :)




Min läckert snygga stil xD

Marylin Monroe<3

Hej alla godingar! Hur är det med er då? Med mej är det bara bra. Som nästan alltid.

Skolan idag har varit som den brukar. På lunchen stack jag, Felicia och Hanna till Willys och köpte dubbelnougat det godaste (som finns) och dextrosol eller vad det heter. Det är sånna där som ger energikickar i alla fall. Vi skratta ganska mycket resten utav dagen.
Jag åkte med Stina och hennes morfar hem. Så jag var hemma själv ifrån halv tre till halv fem. Det var riktigt gött.

Nu sitter jag här och läser om Marylin Monroe. Jag bara avgudar henna. Hon var ju hur snygg som helst verkligen. Hennes kläder och allt. Det har jag bestämt att när jag gör om mitt rum så ska jag sätta upp tre stora tavlor på Marylin Monroe, Audrey Hepburn och Grace Kelly. Love them säger jag ju bara:)

Haha nu ska jag snart ut och gå med Stina och hundarna. Har ingen aning om vart vi ska gå, men jag är trött så det blir nog inte jättelång hoppas jag. Jag kanske skriver en rad eller två när jag kommer in igen. Men datorn krånglade igår så det kanske den gör i kväll också. Who Knows?

Ha´t bra sålänge!!

Puss på er <33

Onsdag

Hejsan alla godingar! Allt bra med er? Det hoppas jag i alla fall. Idag har det hänt typ ännu mindre än igår. Men en sak är kul. Nu börjar det kännas att Barcelona-resan närmar sej. Jag ser så grymt mycket fram emot den. Vi kommer ha så sjukt kul. Och inte nog med det. Två dagar efter jag kommer hem från Barcelona ska jag iväg till Rhodos! Helt sjukt jue! Men jag älskart ;).

Detta inlägget blev inte så långt, men det kommer ett längre senare ikväll. Nu ska jag ut med älsklingsflipper. Och sedan måste jag plugga lite.

Vi ses sen!!

Pusshej <3

Hejsan alla ni!

Hur är det med er idag då? Bra hoppas jag. Det är det i alla fall med mej. Den här dagen har varit alldeles perfekt för mej. Så där alldeles lagom slapp.

Vi slutade halv 11 idag. Bara för gött nästan. Efter det var jag med på 9 D:s lektion för jag jag skulle vänta på Halat. Hon slutade 10 över 12. Sen drog vi iväg till Dalängen. Där träffade vi massa roligt folk. Vi stannade där tills jag skulle åka hem halv 5. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag.

Nu ska jag plugga och sedan ska jag städa lite.

Ni får hade så bra.

Puss <33


Jag i fredags :) tack för en jättekul kväll <3

Måndag...

Den här dagen har gått väldigt segt, samtidigt som den har gått väldigt fort. När vi höll på och spelade in filmen förut så kändes det som att tiden inte gick framåt. Och då hade jag inte ens tråkigt. Jag hade faktiskt kul.
Förut när jag satt hos farmor och farfar så tänkte jag att jag har ju inte hunnit göra nånting idag för den här dagen har gått alldeles för snabbt.
Sånt är så jätte irriterande. När man typ inte gör nått fast man har hur mycket tid på sej som helst att få något gjort.
 
Nu är i alla fall filmen klar. Det är rätt gött samtidigt som det är lite tråkigt för det var jäkligt kul att spela in den. Men nu ska den visas för klassen på torsdag. Det kommer bli sjukt kul. Jag kommer sitta och bara gapskratta hela filmen. Ingen kommer att fatta hur jävla kul vi hade det när vi spela in den här filmen. Vi har nog kommit varandra ganska när också. Mellan scenerna har det ju ändå pratats ganska mycket om sånt som inte har med filmen att göra.

Nu ska jag dra mej tillbaks för idag. Jag är verkligen hur trött som helst. Jag ska läsa lite i den där superbra boken också. Den är snart utläst. :)

Ni får ha de gött så länge!!

Gonatt <3

   
Me, Myself and I


Audrey Hepburn


Grace Kelly


Marylin Monroe

God morgon!

Hej på er! Haft en bra natt? Det har ialla fall jag. Tills jag vaknade och märkte att jag hade ont i hela kroppen. Måste ha sovit på något konstigt sätt. That's life.

Nu drar jag till stan. Vi har ju studiedag hela dagen idag så det blir till att filma det sista på filmen. Men det blir skoj. Sen ska jag läsa ut den där jättebra boken och kanske en sväng till stallet. Ingen aning än.

Men ni får ha de bra

pusstjaa <3



Supersnygga Audrey Hepburn

Hallå där!?

Hejsan på er! Saknat mej? Det var väl ändå en dum fråga. Klart ni har! Haha. Men det är lungt. Nu är hela jag tillbaka. Och jag har kommit för att stanna. I alla fall ett tag.

Min dag har varit ganska bra. Den började med Vasaloppet. Det är väl ändå en tradition. Hur tråkigt det än är så är det ändå ett måste att sitta där halv åtta på morgonen och kolla på förberedelserna. Och sedan på starten klockan åtta. (Nu hade jag oturen att blinka i just det ögonblicket som dom drog upp startlinan. Men jag missade inte så mycket.) Sedan låg jag och läste i boken Om jag kunde drömma. En mycket bra bok som knappt går att lägga ifrån sej. Jag läste nästan ända fram tills det var dags för att käka middag :). Mitt i käket så höll dom på att gå i mål i Vasaloppet (det är också tradition att se) så då var det bara till att lyfta på rumpan och gå till teverummet :)

Efter maten var det dags för loppis. Den hade vi i skolan. Vi håller ju på att samla in pengar till resan till Barcelona. Jag hade inte med mej så mycket grejjer men jag hade med precis lika mycket grejjer med mej hem. Jag fick fan inte sålt nånting. Men sånt är livet. Jo jag fick sålt massa fika men det är inte samma sak. 

Och när jag kom hem så fortsatte jag och läste. Intressant dag va? Ne inte så. Men imorn kommer jag komma med massa nytt om mitt nya liv :)

Ha de bra tills dess!!

pusshej <3
 

RSS 2.0