Söndag

Hejsan!
Idag är det söndag igen. Det vet ju säkert redan alla hoppas jag:).
Jag vaknade tidigt fast jag hade bestämt mej för att sova länge. Jag gick ner och kollade på 8 simple rules. Jag skrattade så jag höll på att dö. Jag rekomenderar det programmet varmt. Sedan käkade jag frukost. Och efter det satte jag mej framför teven igen och där har jag sutttit fram till nu. Jag har käkat mat också. Alltså har det varit en ganska hänelsefattig dag. Men den är ju inte slut än. Nu snart ska jag t.ex. plugga. Det är ju alltid något. 

Nu ska jag först leta lite efter en häst till Ellen.
Hoppas att vi hittar en snart så hon kan börja rida igen =)
Ha de bra♥
Chao
 


Lördag 17 Januari

Hejsan på er!

Idag var det filmdags. Vi ska ju spela in en film till engelskan. Så jag tog bussen klockan 10 in till stan för att träffa Sofie. Sedan tog vi stadsbussen ut till Nathalie som bor i Råda. Hanna var redan där så vi väntade på Felicia och Ellen. Under tiden vi väntade kollade på på Narnia 2 och Sofie plattade mitt hår och så tog vi ur Nathalies flättor. Hon har vart i Thailand så hon hade typ rastaflättor. Och jag kan ju bara säga att Ben Barnes som spelar prins Caspian ser ganska bra ut. Fast ganska bra räcker inte. Han är fan så jävla snygg att det inte går att beskriva i ord.

Jaja. What ever liksom.
 
Sen kom Felicia då plattade hon håret på Nathalie. Och sedan kom Ellen.
Klockan ett hade vi bokad bana i tennis hallen där vi skulle filma en tennisträning. Filmen är som en Askungen film ungefär. Så Sofie och Nathalie är dom elaka styvsystrarna som spelar tennis. Felicia är deras mamma och Hanna är askungen. Ellen ska spela killen och jag ska spela Hannas kompis. Filmen kommer garanterat bli skitrolig och jag lovar fortfarande att jag ska lägga upp den här på bloggen. 

Just nu sitter jag och lyssnar på Lil Wayne - Lollipop och ska snart sticka och kolla på körslaget. Lollipop är en låt som jag aldrig kommer att tröttna på. Den är ju ändå ganska gammal nu. Men den är fortfarande lika bra som när den kom ut ;)
Imorn ska jag nog ut och springa igen. Sen ska jag till stallet och rida lite tror jag. Om jag orkar. Jag får ju inget sällskap av Ellen i alla fall. Hon åkte ju av Micado och blev trampad på axeln "/. Det borde ju göra ganska ont.

Ne nu ska jag dra!
Ha de bra♥
Chao







Nathalie och Hanna


Sofie och Ellen

Shoo :)

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett par dagar. Det har inte hänt så mycket och så har jag helt enkelt inte haft tid att skriva. :)
Idag har jag efter skolan suttit i matsalen med Felicia, Ellen och Ayoub och snackat om typ allt. Rätt gött att bara sitta och chilla. :)
Imorn ska jag till Ellen och sen ska vi till Nathalie i råda och göra en film till engelskan. Den kommer att bli hur bra som helst och jag lovar att jag ska lägga upp den på bloggen så att dom som vill får se den. :)

Men nu måste jag plugga lite:)
Ha de bra♥
Chao


Ny satsning ännu en gång

Hejsan!
Nu är jag glad. Jag fick reda på förut att Hardcore Superstar släpper ett nytt album i juni. Jag vet att det har vait känt länge men jag fick reda på det förut. Jag tycker att det är skit kul. "Beg for it" heter det. :D

Nu har jag precis kommit in från en promenad med Flipper. Jag fick lite dåligt samvete förut när jag tog en dubbelnougat istället för en springtur. Jag gick inte så långt för det blåser ju så att man tror att man ska blåsa bort "/ Det är fan läskigt asså. Haha :)

Ikväll så blir det väl plugg och guldbaggegalan. Idag finns det inte så mycket annat att göra "/  Just nu sitter jag och kollar på hästar till salu. Inte för att jag ska köpa någon, men det är jävligt roligt att kolla. Om man är hästintresserad. Jag har bestämt mej för att satsa lite mer på ridningen. Det är nog bra för både mej och Tyra tror jag.

Ha de bra♥
Chao



 

Måndag

Hej på er gott folk!
Kom precis hem ifrån skolan. Hade tänkt att jag skulle ut och springa, men det blåser lite för mycket för att jag ska orka med motvind idag. Så jag sitter här och äter lite och lyssnar på Hardcore Superstar. Det är mycket mysigare. Jag ska snart gå och duscha sedan ska jag nog sola lite. Och efter det ska jag plugga. Igår skrev jag ju den där uppsatsen om "Den siste samurajen". Det gjorde jag helt i onödan. Läraren hade sagt att vi inte behövde göra det. Men jag ska nog lämna in den endå. Det är ju bara bra att jag gör det. Haha:).

Ne nu ska jag dra, men vi ses senare!
Ha de bra♥
Chao

En helt vanlig dag...

Hejsan på er!
Idag har det varit en helt vanlig dag i en helt vanlig helg i en nästan helt vanlig vecka. Ganska lugnt och skönt då alltså. Imorn är det skolan igen och början på en ny kanske helt vanlig vecka? Vem vet?
Nyss ringde det en tant till mej och frågade massa frågor om Västtrafik. Jag kan ju säga att jag typ inte fattade inte så mycket, men hon ställde frågor som typ, känner du dej säker när du åker buss och tycker du att det är rent och snyggt i bussen och vid hållplatserna och bla bla bla... Man skulle svara i en skala på 1-5 och jag bara svarade lite som jag tyckte lät bra. När hon var klar önskade hon mej en fortsatt trevlig afton och det var ju snällt.
Nu har jag har precis skrivit klart en liten uppsats om "Den Siste Samurajen". Fattar inte så mycket av den filmen, men det blir säkert bra. Det kan ju inte gå mer än åt helvete.

Och förut när jag skulle göra i ordning naglarna så hittade jag inte nagellackborttagningsmedlet så det var ju bara att glömma det. Men jag ska gå och leta efter det nu snart. Om jag orkar. Naglarna ser typ ut som jag vet inte vad. Och sån vill jag inte gå runt.

Ha de bra♥
Chao


Smärtan är din bästa vän

Smärtan är din bästa vän, då vet du att du lever.

Var det någon som kollade på World Trade Center igår? Eller som kanske har sett den förut? Det var i alla fall första gången jag såg den. Fy fan att behöva vara med om något sånt. Det måste vara helt fruktansvärt. Tänk att bara ligga där och ha ont i hela kroppen och inte kunna göra någonting. Bara vänta på att någon ska hitta dej. Bara ligga där och tänka på att dom man älskar mest kanske man aldrig få träffa igen. Och tänk på alla dom som har mist någon i en sådan tragedi. Asså det måste vara helt blande det värsta man kan vara med om. Det är klart att man blir hur ledsen som helst om någon som står en nära dör på oavsett hur den dör, men det var ju så många som dog samtidigt där i New York den 11 september 2001.
Jaja livet måste ju gå vidare i alla fall. Men bra förjävligt är det att sånt händer. 

Nu sitter jag och lyssnar på Hardcore Superstar. Älskar Jocke Bergs röst. Han sjunger som en gud. Nej vänta, han är ju en gud. 

Gissa vad jag ska göra nu då? Jo nu ska jag dra och fixa mina naglar. Jag han inte med det igår heller "/ xD. Jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle helt enkelt. Ne men jag kan ju faktiskt inte hjälpa att jag inte har tid över. 

Ha de bra♥
Chao 
 

 


Söndag

Hejsan alla!
Hur är det med er idag då? Bra hoppas jag. I morses invigde jag och pappa våra nya springskor. Jag sprang faktiskt bättre än vad jag brukar göra. Bara att det var en jävla motvind sista vägen. Men jag sprang hela tiden så jag är nöjd. Nu när det har vart jul och allt så måste man ju springa bort alla extra kilo. :)

Ha de bra♥
Chao


Barcelona

Hejsan gott folk!
Idag har det varit en jobbig dag. Den började med att jag och pappa gick upp kvart över fem för att åka in till stan. Jag hade nämligen fått den stora äran att stå på torget och sälja kakor. Jag var tvungen eftersom att jag ska åka med spanskagruppen till Barcelona, och jag och Emma är dom enda som inte har stått än. Och pappa gick upp för att skjutsa mej och Emma. Jag vet inte hur många gånger jag var nära på att somna på den korta biten. När vi kom fram va klockan halv sju. Så där jag har jag stått från halv sju till tolv. Och det var inte direkt varmt. Men jag ska fan inte klaga. Om vi kommer till Barcelona så är det fan värt att stå på torget om det är kallt. Men jag gör helst inte om det. Vi fick inte sålt för så mycket. Jaja. Efter vi hade stått på torget gick jag och Emma och satte oss på Lidans pizzeria. Det var bara Emma som åt för jag var inte hungrig av någon anledning. Vi satt där och pratade i mer än två timmar. Asså den människan kommer jag sakna tills jag dör när hon flyttar till Tibro
När jag kom hem så var det bara fort in i duschen och på med varmvatten. Och efter duschen så la mej under solariumet i 50 minuter. Jag vet att det inte är bra att sola för mycket men det är så skönt och så blir man ju snygg också ;).
Föresten, var det någon som kollade på premiären av Let´s Dance igår? Det gjorde i alla fall jag. Det är ju jättekul att det har börjat igen. Jag vet inbte riktigt vem jag ska heja på ännu, men igår var ju helt klart Morgan Alling som var bäst. Och vad hade Kitty Jutbring på sej eller? Inte var det snyggt i alla fall. Men det kanske är så kläderna ska se ut nu för tiden. Sen är väl hon kanske inte den som smälter in i alla lägen. Och så får jag faktiskt erkänna att jag blev lite förvånad över Blondinbella. Hon lät inte så fjortis som hon brukar göra.
Nu ska jag fixa naglarna eftersom att det har inte blivit av än och så ska jag bada fotbad också. Det kommer att bli jätteskönt.

Imorgon ska jag inviga dom nya springskorna jag köpte igår. Jag ska visa pappa vem som är bäst en gång för alla! ;)
Ha de bra♥
Chao


Rådhuset på torget



Mina nya springskor :)

Hejsan :)

Här sitter jag skriver lite. Just nu lyssnar jag på Backyard Babies och tänker lite. Jag vet väl kanske egentligen inte vad jag tänker på men det kommer väl att stå här snart.
Idag har det vart som precis vilken skoldag som helst. Skitseg och jättetråkig. Det kändes nästan som att den aldrig tog slut. Men jag sitter ju här nu så den måste ju ha tagit slut på det ena eller andra sättet. Ne förresten, den har inte varit riktigt som vilken skoldag som helst. Vi började med engelska. Fast vi pratade inte så mycket engelska precis. Det har nämligen blivit aktuellt med någon ny mobilpolicy på våran skola. Det innebär att vi elever inte får ha med oss mobiler på lektionerna. Vi ska helst inte ens ha med dom till skolan överhuvudtaget. Ursäkta mej, men hur jävla sjukt är inte det då eller? Man får ha med sej Mp3 att lyssna på men man får inte lyssna på musik från mobilen. Sånt blir jag så jävla förbannad på. Då säger lärarna att det är ju egentligen inte är vi 9:or som håller på med mobilerna under lektionerna utan det är 7:orna. Asså dom där jäkla 7:orna har ju fan bara pajat allt sedan dom började på Ruden. Asså det är fan skönt att man bara har en termin kvar på den där skolan.
När jag kom hem från skolan käkade jag lite och sedan gick jag ut och gick med Flipper, Stina och Nova. Det börjar bli en vana nu. Det är ju faktiskt väldigt bra att jag rör på mej lite nu när jag har slutat med fotbollen. Och det är väldigt roligt att gå med Stina och Nova också. Sedan när jag kom hem satte jag mej här och läste lite bloggar och la ut lite bilder på bilddagboken.
Sedan kollade jag på Blondinbellas tvdagbok. Jag tror att jag har sett ett till avsnitt utav det där. Asså ibland så kanske det kommer nått bra ur hennes käft, men det är nog inte så ofta. Fast hon måste ju ha gjort nått bra eftersom att hon har det livet hon har. Men hon låter ju som en jag vet inte vad. En blond fjortis som tror att hon är störst, bäst och vackrast.  Men det kanske hon är, vad vet jag liksom. Men jag tycker att hon verkar lite konstig på nått sätt. Det är bara min åsikt. 

Nu ska jag dra och fixa naglarna, jag gjorde ju aldrig det igår. Jag kollade på grammisgalan och sedan var naglarna som bortblåsta ur mitt minne. Ett stort grattis till alla pristagare. Men jag kan nog inte riktigt hålla med om årets band, för det borde Backyard Babies ha vunnit. Men det är också bara min åsikt. Men dom är verkligen ett riktigt bra band.
 
Ha de bra♥
Chao



Skolan

Hejsan!
Då va det skolan idag igen då. Jag gick upp redan kvart i 6 idag och jag vet inte ens varför. Jag fattar inte ens hur jag lyckades med det. Jag kom knappt ur sängen. Och jag ska inte ens åka förrän om en timme så jag har ju gott om tid på mej idag. Så brukar det inte vara. Det brukar gå fort som fan ibland eftersom att jag brukar försova mej en halvtimme eller nått. 
Bussen går kvart över åtta och jag börjar 5 i halv 10. Gött att sitta och vänta i skolan från kvart i nio. Ne inte direkt. Men det är ju så med skolan. Dom har ju aldrig tider som passar alla. Det är bara att vänja sej för nästa termin så blir det ännu värre. Då börjar jag ju på de la Gardie. Och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Och det ska vara inne 1 februari så jag får nog skynda mej lite nu.

Jaja livet är inte alltid lätt, men det ska väl inte vara så heller.
Ha de bra♥
Chao


Grammisgalan

Hejsan!
Nu har jag precis kommit in efter en lång promenad med Flipper, Stina och Nova :) Det var riktigt kallt ute och dum som jag är har jag slarvat bort min mössa-.-. Men det var ganska skönt att komma ut och röra på sej fast öronen höll på att frysa av. Vi gick förbi stallet där Alice rider. Jag blev väldigt ridsugen. Hästlukten är nog den bästa lukt som finns. Jag har inte varit i stallet på ett tag. Men jag ska åka dit någon gång i nästa vecka. Om jag får tid över. Jag har så mycket att göra nuförtiden så det blir ju aldrig av. Jaja.
Ikväll är det grammisgalan. Det måste jag titta på. Sånt är spännande. Som med Melodifestivalen. Det är också spännande :).
Imorn är det ju skola igen då. Jag gillar det inte, men det blir ju ändå rätt skönt när vardagen kommer igång. Jag skrev förut att jag hatade dom sista lovdagarna, och det gör jag verkligen. Fast den här dagen var det väl egentligen inget större fel på. Jag har varit i grästorp och köpt lampor. Eller jag köpte inga lampor men mamma gjorde. Och så har jag städat på mitt rum. (Det är nog en grej som jag har blivit bättre på faktiskt. Det har inte varit stökigt någon gång sedan jag sa att jag skulle städa mer.) Och så har jag varit ute och gått med Stina. Nu ska jag gå och tvätta bort det gamla nagellacket och måla på nytt. Ne jag ska nog äta lite först.

Men vi ses efter grammisgalan!
Ha de bra♥
Chao


Onsdag

Hej hej!
Idag är det sista dagen på jullovet. En dag som jag hatar. Fast jag hatar alltid dom sista dagarna på loven. Det är då man tänker på allt man skulle göra på lovet som man aldrig gjorde. Och så vet man ju att det är skola imorn. Det är väl kanske inget fel på just skolan så, men det är ju så tråkit. Det finns ju nästan inget som är tråkigare. Men det ska väl bli kul att träffa alla igen antar jag. Sen så måste man ju dit så det är väl bara att bita ihop och gå.
Idag ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Kanske dra ur och springa lite. Det kanske inte är som att ta det lungt precis men det är ganska skönt. Eller så ska jag gå ut med Flipper.
Just nu så sitter jag här och skriver och lyssnar på Bullet For My Valentine. Dom är riktigt bra asså. Fast det tycker jag ju nästan om allt xD. Men jag tycker faktiskt mer om vissa band än andra.

Ne nu ska jag dra!
Ha de bra♥
Chao


nästan vardag

Hejsan på er!
Idag har jag varit och kollat på fotboll igen. Det var ju p.g.a att våra herrar här i järpås gick vidare. Det får man ju inte missa. Den här gången så spelade dom oavgjort i två matcher och så förlorade dom i sista. Så det blev ju inte så mycket slutspel för deras del. Men men, sånt är livet.
Det är faktiskt riktigt roligt att kolla på fotboll och jag blir ganska så sugen på att börja igen. Men när det inte finns tid över så kan man ju inte göra någont åt det. Jag hade nog inte börjat i alla fall, men man kan ju ta det som en bra ursäkt. 
Det var väldigt många snygga killar där också. Och jag som har sagt att jag inte ska bry mej om dom. Men det är svårt ibland. Haha xD. Jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle.

Ikväll så är det film som gäller. Det blir Legenden om Zorro. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den men den är ganska bra och så är ju Antonio Banderas inte så lite snygg heller. :)
 
Och så vill jag passa på att tacka Stina och hennes familj för en rolig kväll igår. 
Ha de bra♥
Chao



  
   


Tisdag 6 januari

Hejsan alla! 
Igår så kom Stina hit. Först skulle bara hon komma sedan kom hela hennes familj. Jag och Stina kollade på Mysteriet på Greveholm, Alice och Filip spelade tv-spel och mor o far och Petra och Nicke spelade hollywood. Dom hade med sej sin hund Nova så hon och Flipper sprang runt som två galningar. 
Mysteriet på Greveholm är nog den roligaste filmen som finns. Jag kommer fortfarande ihåg när den gick på tv:n som julkalender. Och då var inte jag så gammal. 
När Stinas föräldrar och syster och hund åkte hem så stannade hon kvar. Så hon har sovit här i natt. Nu ska vi snart åka och kolla på Lofa men hennes mamma och Alice. Så nu får vi gå och göra oss i ordning. 

Men vi ses sedan!
Ha de bra♥
Chao


Stina och Nova 


Alice och Filip

 
Hollywood gangsters ;)



Flipper och Nova


hej hej

Nu sitter jag här igen. Och nu är jag väldigt glad:D! HM:s vår katalog har kommit. Jag har redan hittat massor som ja vill ha. Det är så roligt med kläder. Man blir på bra humör utav kläder. Som igår när jag rensade min garderob så hittade jag en massa kläder som jag hade glömt av att jag hade. Då blev jag på väldigt bra humör. 
Nu har alla i familjen kommit hem och ska snart äta. OCh snart kommer Stina, så jag ska väl gå och göra mej i ordning. Jag ser ungefär ut som en fågelskrämma nu.  

Men vi ses imorn eller senare ikväll!
Ha de bra♥
Chao





Kallt...

Nu har jag typ precis kommit in ifrån kylan. Det är läskigt kallt ute. Det är synd att det inte finns någon snö här utan bara massa frost. (Fast jag tycker ju egentligen inte om snö så mycket.) Men jag, Flipper och Filip hade lika kul ändå.
Först gömmde jag mej så att Flipper fick leta efter mej. Sedan gömmde sej Filip så att han fick leta efter honom. Sedan kastade vi pinnar och bråkade lite. Vi fick sällskap utav mina kära katter Trisse, Fräsan, Majsan och Lisa. Dom är nästan alltid med när vi är ute och leker.
Nu har vi kommit in och jag ska snart börja laga mat. Sedan ska jag fortsätta att städa. Och Filip, som inte har kommit iväg än ska väl snart åka antar jag. Flipper har somnat. Han blev väl trött efter allt springade

Jaja :)
Ha de bra♥
Chao


Flipper


Flipper när han letar efter Filip


Majsan


Trisse

Måndag, 5 januari

Hejsan gott folk!
Idag är det trettondagsafton och riktigt kallt ute. Det är typ 12 - 13 minus. Och jag ska snart ut och gå. Det tar emot att behöva gå ut i den här kylan. Men jag måste gå ut med Flipper.
Idag ska jag vara själv hemma nästan hela dagen. Filip är hemma nu, men han åker till farmor och farfar vid elva. Då ska jag städa lite till. Jag städade ju mitt rum igår. Och då passade jag samtidigt på att plocka bort alla tomtar, sätta upp en ny tavla och möblera om. Det blev faktiskt riktigt bra. Det kanske va lite tidigt för att plocka bort tomtarna men dom har stört mej nått så in i den här gången. Jag brukar tycka att det är skitkul och jättemysigt med vinter, jul och julsaker. Men i år så har det bara stört mej. Så det var bara skönt att få bort det. 
Nu sitter jag och lyssnar på Mix Megapol och jag har precis käkat upp frukosten bestående utav två mackor och ett glas mjölk.

Jag skriver mer sen.
Ha de bra♥
Chao




Söndag

Hejsan alla!
Idag är det söndag igen och det är den fjärde dagen på det nya året. Jag skulle ju börjat mitt nya liv redan på nyårsdagen, men det blev idag istället.
I morses var jag ute och sprang med pappa. Det var egentligen inget jag hade lust med så det gick väldigt trögt. Det blev bara 2.5 km. Men men, livet ska inte alltid vara som att glida fram på ett bananskal. Livet är lite som att åka pulka kanske. För att man ska kunna åka ner i backen måste man först gå upp för backen. :)

Vad ska ska ändra det här året är framförallt att sluta äta godis på vardagar.  Det kommer att bli svårt men jag ska fan klara det den här gången. 
Jag ska också träna mer. Det kommer också att bli svårt eftersom att jag är ganska lat. Men det går att träna bort det med sägs det. 
Och så ska jag ha bättre betyg! Dom bara ska bli bättre. Dom måste bli bättre. Men det ska dom bli om man bara pluggar har jag hört. 
Jag ska umgås mer med min familj. Dom är ju trots allt det viktigaste.
Och jag ska städa mer och oftare. Det bara också måste hända.

Det är många saker till som måste ändras också, men det är dom här som är viktigast.  


2008 var ett av dom roligaste och bästa åren hittills. Men 2009 kommer att bli ännu bättre. Det började ju i alla fall väldigt bra :). 



You're a real dead ringer for love!

Nu ska jag dra och städa ;)
Hoppas att du har haft ett bra 2008 och kommer att ha ett bra 2009
Ha de bra♥ 
Chao


Nytt år :D

Hejsan alla!
Nu är det nytt år. Härligt härligt. Jag vet att det var det redan igår men då hade jag ingen möjlighet att skriva. :)

Nyår firades på majåker tillsammans med familj och mycket bra vänner. Det blev faktiskt en kväll högt över förväntningarna. Fast jag trodde inte någon gång att det skulle blir tråkigt. Det bara blev roligare än förväntat. Vi åt mycket god mat och lekte väldigt roliga lekar :) vårat lag skulle egentligen ha vunnit men dommaren räknade fel på poängen. Men sånt är ju livet ibland. Vid fem i tolv så gick vi ut och smällde raketer. Många mycket färggranna sådana.

Det var en mycket trevlig kväll så tack alla som var med!
Ha de bra♥
Chao
 

RSS 2.0